Zaal huren eindhoven eigen drank

Ook kunt u in De Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten. De Bibliotheek Eindhoven biedt een aantal vergader- Presentatie- En. Wijkcentrum FABheeft een groot eigen plein met parkeergelegenheid en terras.

Dus jij bent op zoek naar een locatie? En je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen. RLGC( Recycle Lounge Gallery Club ) zaalverhuur Amsterdam.

Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. Alleen zaalhuur in Eindhoven (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €500. Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Eindhoven (€30-€p.p.). De ruimtes in ons dansgebouw zijn ook te huur. Studio kan ingericht worden als feestzaal.


Eigen drank meebrengen is bij ons gebruikelijk. Zaalverhuur, eigen catering in omgeving Barneveld? Wie heeft er een zaal zonder catering en eigen drank, Zeeland?


Kale zaalhuur met eigen drank en catering omgeving Eindhoven?

Ik wil graag een feest organiseren en mijn eigen drank en . Feestzaal of zaaltje huren voor uw evenement of vergadering? Wij bieden een moderne en sfeervolle zaal in het hart van Eindhoven voor iedere . Santiago de Cuba is een unieke locatie in het centrum van Eindhoven voor al uw feesten en partijen. BEDRIJFSBORREL ZAALVERHUUR - Eindhoven. Uiteraard kunt u ook zelf uw eigen arangement samenstellen. U hoeft enkel de zaalhuur aan ons te betalen en de drank die u tegen een.


Ook indien je eigen hapjes en of drankjes naar de zaal wilt . De grote zaal, zie van vanaf de buitenzijde, aan de rechterkant van het gebouw liggen. De zaal heeft een eigen bar met een tap installatie en eigen drank voorziening. Voor vergaderingen is het mogelijk om een Beamer met scherm te huren die wij graag voor u. Vormgeving en realisatie SupportPunt Eindhoven. Een ruim gesorteerde bar, twee zalen en sfeervolle dansvloer biedt de ideale locatie voor ieder gelegenheid om naar eigen wens te organiseren!


Voor iedere gelegenheid is er een geschikte feestzaal in Eindhoven. Zaal huren in Eindhoven voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk het overzicht van alle zalen te huur in Eindhoven en neem direct contact op.


U bent hier: ZaalverhuurInDeRegio. Op zoek naar zaalverhuur in regio Eindhoven? Eigen drank en eten zelf mee nemen Tijd feest van uur tot uur. Aantal zalen: zalen voor personen. Zaal toevoegen - Zaal verwijderen.


Catering: Eigen catering mogelijk. Organiseer je feestje, borrel of activiteit bij Beleef Eindhoven! Feest, borrel of eigen activiteit. Afhankelijk van de groepsgrootte en afname kan er zaalhuur bijkomen. Inclusief personeel, drank, hapjes (of buffet) en geluidsinstallatie, of gewoon alleen zaalhuur: aan jou de keus!


Maar die is dus wel ''kaal'' te huren? Ik kies liever zelf een catering Op de foto's bij de zaal is een marokkaanse bruiloft te zien. Zaalhuur Natuurlijk kunt u de ruimtes van ons wijkgebouw ook huren.


Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij? Evenementenlocatie in het centrum van Eindhoven, naast het centraal station. LUST Eet, Drink Feestgelegenheid.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel