Poorboys apc mengverhouding

Poorboys World - Bio-Degradable All Purpose Cleaner Degreaser - 946ml. Zoals sommige weten is de APC (All Purpose Cleaner) van Poorboy's een geconcentreerde vorm. Je kan het flink verdunnen en is daardoor .

Poorboys World - Bio-Degradable APC : water op leer. Mengverhoudingen mequiars APCdec 2012Wat is Meguiar's All Purpose Cleaner (APC) precies en zijn er. Klopt, de Poorboys versie is veel geconcentreerder.

De mengverhoudingen die iedereen hanteert van de Meg's APC komen absoluut niet . Ik heb APC heb ik gebruikt voor de bekleding, op gemengd en met een zachte. Poorboys World - Bio-Degradable All Purpose Cleaner Degreaser - 946ml € 1€ 199. Goede ontvetter is APC van Poorboys bijvoorbeeld.


Maar apc in dezelfde mengverhouding is nog goedkoper. Vervolgens heb ik de auto gekleid met quik detailer van poorboys. Gebruik APC in de goeie mengverhouding. Poorboy's All Purpose Cleaner (APC) is een allesreiniger die ontworpen is om.


Poorboy's APC is een product met professionele kracht, het aanlengen van het.

Wel met de Poorboys APC (all purpose cleaner). Je kan het inderdaad in verschillende mengverhoudingen overal voor gebruiken. APC van poorboys en die van Megs,. Is er verschil in kwaliteit of mengverhouding tussen beide . Deze APC is geschikt voor het zware werk zoals het reinigen van.


Meguiar's All Purpose Cleaner Plus TW is de nieuwe laag schuimende APC en daarom bijzonder geschikt voor het gebruik met extractors. Deze APC is speciaal ontworpen zonder agressieve chemicaliƫn en is. Mengverhoudingen van 1:tot 1:maakt The Multi een uiterst zuinig product. An outstanding, concentrate all purpose cleaner that should be in anyones detailing arsenal.


Ook de banden met Poorboys APC dit keer gereinig mengverhouding 1:4. Het grappige is dat ik deze tijdelijk (sprayers worden besteld) . Gwn APC, bv Poorboys biodegradable apc, op of zelfs op 20. Gebruikte producten: Poorboys APC 1:10; Sonax Velgenreiniger,. Ik raad een goede APC met de juiste mengverhouding het meest aan. Neem een All Purpose Cleaner met mengverhouding 1:of 1:(afhankelijk van de vervuiling).


Poorboys prefereer ik net wat meer eerlijk gezeg vanwege de geur. Een liter PB APC kost iets van EUR. Starterspakket Monello zal prima zijn, maar ook de Poorboys doet het goed. Ik doe het met een APC, danwel met of zonder extractor. Met APC weer goed opletten welke je gebruikt en wat je mengverhouding is.


En APC kan, alleen heel dun verdund of met hele lichte vervuiling gewoon een nat doekje. Dus met een milde APC mengverhouding en een zacht borsteltje het . Zoiezo de APC van Poorboys World ( All Purpose Cleaner ), Natural Look van. Zie nu ook dat zij de mengverhouding 1:aanhouden.


Meguiar's Professional - All Purpose Cleaner (APC) - 3780ml € 2€ 21011Poorboys World - Microfiber Applicator € € 50.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel