Vacatures verpleegkundige regelmatige werktijden

Bekijk online vacatures Medisch Zorg als verpleegkundige op de grootste vacaturebank van Nederland. De beste jobadvertenties in Trovit. Dan hebben wij de ideale vacature!

Ga als verpleegkundige aan het werk in een sociaal wijkteam en werk uitsluitend dagdiensten. Ben jij verpleegkundige en snak je naar regelmatige werktijden? Gezondheidszorgbanen heeft momenteel 12vacatures voor huisartsen, . Regelmatige Werktijden vacatures op Indeed.

Een diploma verpleegkundige; Regelmatige werktijden in onderling overleg (geen bereikbaarheidsdiensten); DC Klinieken staat voor professionaliteit, kwaliteit . Reageer dan direct en stuur onze consulent een bericht. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige die het team komt versterken. Ben verpleegkundige, bijna en ooit begonnen als. Wat ik wil is een regelmatige baan, heb een HBO-V diploma maar overal.


Buurtzorg is inderdaad erg leuk, ehmmm, moeten ze wel vacatures hebben in jouw regio! MedWay is voor een opdrachtgever op zoek naar een recoveryverpleegkundige die werk zoekt voor ongeveer uur per week. Vacatures in de rubriek Verpleegkunde (Algemeen verpleegkundige) op Medische Banenbank.

Voor mijn gevoel past het beroep als IC-verpleegkundige iets meer bij mij i. Ik kijk wel altijd naar vacatures. Voor mij zijn regelmatige werktijden nu heel belangrijk geworden. Als Wijkverpleegkundige draai je bij HWW zorg vooral regelmatige diensten. Ik werk fulltime verdeeld over dagen in de week zodat . De meest voorkomende werkplek van een sociaal verpleegkundige is de GG. GGD of het asielzoekerscentrum, maar gaat ook regelmatig de deur uit.


Vind vacatures bij en informatie over instellingen in heel Nederland. Als Verpleegkundige Met Regelmatig Diensten . Solliciteer dan op een van onze vacatures in de zorg! Ook hebben we regelmatig opdrachten in de jeugdzorg of bij GGD's, gemeenten,.


Wij vinden het belangrijk dat onze verpleegkundigen en verzorgenden altijd bekwaam blijven om de . Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare Verpleegkundige Hbo vacatures die in de laatste. Wijkverpleegkundige op Regelmatige Werktijden. Wijk)verpleegkundige niveau met extra taken en regelmatige werktijden.


TYPE VACATURE, Baan, WERKVEL Verpleeg- en verzorgingshuizen. Home Vacatures Wijkverpleegkundige op Regelmatige Werktijden. Catrien Creuwels is Accountmanager Midden Nederland bij Akkolade. Wijkverpleegkundige Op Regelmatige Werktijden vacatures.


Vind je volgende kans op Simply Hired. Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel