Tante kaat tips wc

Heeft u geen zin om u wc een volledige beurt te geven? Aanslag in de wc (bruine randen door het water) krijg je weg door cola een poosje in de wc te laten trekken, dan borstel erdoorheen en klaar is kees.

Handige en praktische tips om snel en makkelijk je toiletpot schoon en hygiënisch te houden. WC's zijn bronnen van bacteriën en moeten dus onberispelijk schoongehouden worden. Maar, de meest schone WC heeft wel eens last van kalkaanslag in de . Ik ben niet lang geleden verhuisd en ik krijg de wc pot onderin maar niet helemaal schoon.

In dit artikel leest u de beste tips en truukjes om een wc makkelijk en eenvoudig schoon te maken zonder het milieu te belasten. Een wc pot maak je gemakkelijk schoon met bleekmiddel. Maar lees hier dat er gelukkig ook manieren zijn die het milieu minder vervuilen. Zelfs al kuis je regelmatig het wc, toch zal je moeten vaststellen dat er na een tijdje kalkaanslag.


Bij andere mensen is de boord tussen wc en bril achteraan altijd zo proper, maar ik geraak daar niet tussen. Een blik cola in de wc-pot gieten, en een nachtje laten staan. Had het probleem dat de wc bleven doorspoelen.


Als energiemeester van de aktie 'Klimaatwijken' deze maand een handvol tips om energie te besparen,. Doe nooit het plastic deksel van de WC pot dicht als je er een .

Volgens Tante Kaat gebruik je best azijn met warm water om. Als je het toilet niet meer met de wc-borstel schoon krijgt en last hebt van . Huishoudtip: een kalkvrije WC-pot. Giet water met azijn in je WC-pot en laat dit een hele nacht weken.


Neem even de tijd om deze tips te lezen en die hardnekkige kalkaanslag in je wc zal voortaan als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je wc spoelt niet door, het water komt omhoog. Een vervelend en vies probleem dat snel verholpen moet worden. Ontdek onze vijf handige tips en je badkamer glanst in geen tijd weer als een spiegel!


Volgens tante Kaat gaat er niets boven een mengsel van azijn en warm . Het huis waar ik woon heeft een tijd leeggestaan. Nu zit er op de bodem van de wc een gele kring, die ik met geen mogelijkheid kan . Explore Steven De Haeck's board tips van tante kaat on Pinterest, the world's. De basisregels: Er is 'droog' schoonmaken en er is 'nat'. Hoe kalkaanslag en gele strepen verwijderen uit de wc-pot. Wij spoelen door met regenwater en raar maar waar, het is alsof de wc-pot nog vlugger aankalkt dan toen we nog . Nog een kapseltip: je kan verf uit je haar verwijderen (of toch minstens verbleken) door er light cola over te gieten.


Of all people, moet net Tante Kaat op mijn wc mét de deur open. Nare geurtjes kun je overal tegenkomen: in de woonkamer, in je kleding en in de auto. Met deze tips heb je geen last meer van vieze geurtjes.


Geen plek in huis die zo snel smerig wordt als de badkamer. En hier volgt nog een supersnelle tip om zilveren juwelen opnieuw te. Wc-potten met kalkaanslag krijg je weer glimmend mooi met behulp .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel