Stenen schoonmaken met soda

Houten tuintegels, beton, natuursteen of klinkertjes zijn allemaal gevoelig. Groene zeep en soda: Los een gelijke hoeveelheid (ongeveer eetlepels) soda en zeep op in liter water. Azijn: Hét schoonmaakwondermiddel, ook in de tuin.

Als er tussen de stenen onkruid groeit dan moet je met een oud aardappel mesje. Soda met groenezeep, vier eetlepels van beide op een emmer water . Los de soda eerst op in een liter kokend water en de overige liter moet je met koud water. Strooi op de groene aanslag en onkruid schoonmaakazijn.

Groene zeep staat vervolgens op de tweede plaats en soda op de vijfde. Als enige nadeel wordt bij de huismiddeltjes groene zeep en soda. Het valt mij op dat veel mensen azijn of schoonmaak azijn adviseren.


Wel eens bij stilgestaan dat dit ook kalk oplost? Een beton tegel of steen bevat kalk! Daarnaast is soda ook nog eens vriendelijk voor het milieu ten opzicht van alle andere chemische middeltjes.


Er zijn verschillende soorten manieren om uw tuintegels schoon te maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een hogedrukreiniger of voor groene zeep . Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan.

Groene zeep en soda – dit werkt het beste op natte tegels, dus eerst je terras natmaken of. Schoonmaakazijn – schoonmaakazijn is sterker dan gewone azijn. Ten eerste spuit je de voegen uit je terras, waardoor je stenen. Groene aanslag verwijderen en je tuintegels schoonmaken; na een (natte).


Gebruik een hogedrukreiniger, Azijn, Soda of speciale reinigers om je tuintegels weer hun natuurlijke kleur te geven. Schoonmaakazijn bij groene aanslag tegels en klinkers. Besproei je de terrastegels, klinkers of gebakken waaltjes goed zodat het azijnwater in de steen trekt . Tips hoe je met een hogedrukreiniger, schoonmaakazijn, biotex, groene zeep of zand groene aanslag en vuil verwijdert. De badkamer: je komt er dagelijks, maar toch is het schoonmaken van de badkamertegels een klus die er vaak bij inschiet. Je hebt besloten om de badkamertegels een grondige schoonmaakbeurt te geven.


Maar gebruik je soda, chloor of azijn? We hebben een aantal schoonmaaktips op een rijtje gezet. Aluminium verkleurt zwart wanneer het in aanraking komt met soda. Azijn is een zuur product en kan bijvoorbeeld natuursteen aantasten. Groene zeep; Soda; Schoonmaakazijn; Stevige bezem of schrobborstel; Zand.


Groene zeep en soda mogen in geen enkel huishouden ontbreken. Wil jij je huis op een verantwoorde manier schoonmaken? Om vieze luchtjes uit je tapijt te verwijderen kun je er flink wat soda of maizena op . Zet de pan een nacht weg met een sterke soda-oplossing en kook deze de.


Gebruik voor het schoonmaken van geverfd hout nooit zeep. Vloeren van marmer, natuursteen, lei, graniet en keramische tegels kunt u .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel