Zilver schoonmaken met tandpasta

Leg dan de sieraden die schoongemaakt moeten worden van goud of zilver op. Met tandpasta kun je donkere plakken op zilver schoonvegen tot alles weer . Helpling heeft op een rijtje gezet hoe je zilver kan poetsen met.

Doe een beetje tandpasta op een doekje of oude tandenborstel en wrijf rustig over het zilver. Je fiets schoonmaken is echt belangrijk – methodes. Lees hier tips voor het schoonmaken van zilver!


Smeer je zilver met wat tandpasta in, wrijf ze met een droge doek op, spoel ze goed af.

Zilver schoonmaken met Zilverpoets of op een andere manier uw zilver schoonmaken. Poets uw zilveren sieraden met tandpasta; Even om spoelen en goed . Men neme wat bier, bakpoeder, aluminiumfolie of tandpasta en je. Is het echt goud of zilver, zitten de stenen gelijmd en wat voor soort stenen . Ontdek de beste manieren van zilver schoonmaken, zodat je jouw sieraden, bestek en familiezilver weer prachtig kan . Voor zilver schijnt Cola echt te werken of anders azijn.


Pas op met het gebruiken van tandpasta om zilver te poetsen. Je kunt het zilveren voorwerp ook natmaken en de tandpasta op het . Zilver is mooi en wordt vaak gebruikt voor sieraden, bestek en decoratie voor in huis (bijvoorbeeld beeldjes, servies en lijsten).

Makkelijk je zilver poetsen met soda en aluminiumfolie, kijk maar eens hoe ik dat. Gebruik cola, tandpasta, soda water of een sigaret om zilver op te poetsen en weer te laten glimmen. Probeer het uit en lees meer tips.


Ik weet niet of dit het juiste forum is, maar probeer het toch, ik heb een groot aantal sieraden van zilver met edelstenen, die . Zilver reinigen met een papje van Natrium BiCarbonaat (zuiveringszout, bakpoeder). Kun je zelfs opgelost drinken of als tandpasta gebruiken. Want eigenlijk kan jij je sieraden vrij eenvoudig schoonmaken.


Je kunt ook wat zilverpoets op een zachte doek doen en daarmee je sieraad schoonmaken. Zilver kan je ook schoonmaken met tandpasta en een tandenborstel. Zilver polijsten met tandpasta en daarna met een droge doek afnemen.


Zilver schoonmaken zilveren armband. Met tandpasta: Gebruik een tandenborstel om met de tandpasta het sieraad schoon te maken. Veilig Zilver schoonmaken, direct resultaat en langer mooi en glanzend!


Tandpasta voor Goedkope Sieraden schoonmaken. Aluminiumfolie en soda voor Zilveren Sieraden schoonmaken. Hoe maak je zonder zilverpoets(doek) je zilveren voorwerpen glanzend schoon? Wij presenteren je enkele handige alternatieven om zilver te poetsen.


Zilveren sieraden schoonmaken kun je op verschillende manieren doen. Ik gebruik altijd een beetje tandpasta, nat maken met water en even .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel