Zaaltje huren putten

Onze nostalgische boerenschuur (met terras) kunt u huren voor een feestje met of zonder catering. Zo kunt u de zaal al huren vanaf € 3per uur incl. Het is mogelijk om bij ons een feestje te vieren.

Dat kan een ochten middag, avond of een hele dag zijn. Maar ook een heel weekend is mogelijk. De Putter Praatzaal heeft een capaciteit van max.


Wij werken met bovenstaande dagdelen, het is wel mogelijk om extra uren bij te huren.

Zaalverhuurder in Ermelo, Harderwijk en Putten, vind een zaalverhuurder en alles over zaalverhuur. Een zaal huren in Putten voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Onze zaal is ook zeer geschikt voor feestjes, borrels, bruiloften, vergaderingen en workshops.


U kunt bij ons terecht met groepen van tot 1personen. Wij heten u van harte welkom op de (vernieuwde) website van De Blokhut, feest- en activiteitenboerderij in Putten op de Veluwe, zeer centraal en landelijk . Huur een zaal inclusief één van de feest arrangementen bij De Blokhut. Alle zalen staan direct met elkaar in verbinding, maar iedere zaal heeft ook zijn eigen . Voor zaalverhuur Putten kunt u hier de beste zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of . Hof van Putten heet u hartelijk welkom!

Al onze zalen hebben daglicht en een prettige ambiance waar u en uw gasten zich snel thuis zullen voelen. MeeuwenVolleybalvereniging OMSGymnastiekvereniging OrionSport Vereniging Puttenz. De Lenco'sKNVB ZaalvoetbalBasketbalvereniging . We kunnen je ook helpen met het vinden van zalen die te huur zijn voor. Voor je het weet heb jij een zaal op een toplocatie in Putten geregeld voor de . U bent op zoek naar een sfeervolle feestzaal in Putten? Dan bent u bij de Aker op het juiste adres!


Onze twaalf zalen zijn allen toegankelijk . Huur dan wat sfeervolle accommodaties inclusief de zaal de Boskamer. Deze gezellige huiselijke ruimte is perfect om als familie samen te komen en daarnaast . Vd Putten catering biedt u een sfeervolle zaal voor grote en kleine gemeenschappen. Wilt u een zaal huren in de regio van Deurne? Vergaderen en teambuilding; Vergaderlocatie; Zaalverhuur. Die kunt u huren voor een feestje met of zonder catering!


De tarieven voor de zaalhuur zijn bij deze locatie inbegrepen bij alle vergaderarrangementen. De Bovenzaal bevindt zich in de Klein Vanenburg en is m2. Landgoed Schovenhorst is een landgoed bij het Nederlandse Putten op de Veluwe, gesticht in 1848.


Vrienden van Schovenhorst krijgen korting op huur en entree kosten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel