Vierstroom korting zorgverzekering

Dankzij deze samenwerking kunt u gebruik maken van hoge kortingen op zowel de basis- als aanvullende zorgverzekeringen. Daarnaast ontvangt u korting op alle producten in de winkels. En met onze voordelige zorgverzekeringen bespaart u al gauw honderden euro's per .

Vierstroom SUCSEZ Advieslijn 0- 204. U ontvangt bovendien hoge kortingen op de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, VGZ, Avéro Achmea en Menzis. Daarmee bespaart u al gauw honderden . Bereken snel en eenvoudig de premie van de VGZ zorgverzekering en sluit de verzekering in enkele.

Via Vierstroom (leden) krijgt u maximaal korting op de aanvullende verzekering en maximaal korting op de basisverzekering. Bereken snel en eenvoudig de premie van de VGZ zorgverzekering en sluit de verzekering in. Via Vierstroom (werknemers) krijgt u maximaal korting op de aanvullende verzekering en maximaal korting op de basisverzekering. Sluit een collectieve zorgverzekering af bij VGZ en profiteer van ruime vergoedingen en hoge korting op uw zorgpremie! Een totaaloverzicht van alle collectieve kortingen op de zorgverzekering 2015.


De Vierstroom komt dan ook met het Vierstroom zorgcollectief met hoge kortingen op uw zorgverzekering. Met een collectieve zorgverzekering krijgen u en uw gezinsleden bij Zilveren Kruis korting op de premie van uw basisverzekering en aanvullende verzekeringen . Wilt u ook profiteren van alle voordelen die de collectieve zorgverzekering voor FNV-leden biedt?

Korting op uw premie via uw werkgever? SUCSEZ werkt samen met de beste zorgverzekeraars. Daarbij bieden wij aantrekkelijke kortingen. Voor het nieuwe jaar vervalt de PCOB-korting bij VGZ wél. Nu wilt u misschien niet van zorgverzekeraar veranderen.


Bent u lid van de Vierstroom of heeft u een . Vierstroom Zorg Thuis is de tweede thuiszorgorganisatie die stopt met het. Vergoedt jouw zorgverzekering in 20een bezoek aan dietist Vierstroom B. Bekijk ons overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars. Als lid van Vierstroom profiteert u van diverse kortingen in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. De korting die u normaal in de winkels ontvangt op het verkoop- . Forse korting op uw zorgverzekering Wat vindt u van familieparticipatie? Maak kans op winnen van iPad bij VGZ zorgverzekering door aanmelden van vrienden bij deze zorgverzekering, profiteer ook van collectiviteits korting.


Neurocampus, thuiszorgorganisatie Vierstroom of ouderenbond . IZZ is de zorgverzekering van mensen in de zorg. Bekijk de voordelen van een collectieve zorgverzekering via de zorg.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel