Tapijten herstellen

Net zoals het vervaardigen van een handgeknoopt tapijt is ook het herstellen hiervan 1 . Tapijtherstel is al meer dan jaar gespecialiseerd in het repareren en traditioneel reinigen van Oosterse, Perzische en design tapijten. Reparatie van Perzische tapijten op traditionele wijze in ons eigen atelier.

Herstellen van franjes, randen en beschadigingen. Al vanaf 19zijn wij bezig met restauratie en reiniging, inkoop en verkoop, van nieuwe en antieke handgeknoopte tapijten. Wij zijn afkomstig uit Iran, het . Van Gils de Wit heeft meer dan jaar ervaring in het herstellen van tapijten.

Als uw tapijt schade heeft, of slijtage is opgetreden aan de randen of franjes is het . Onze ervaren restauratrice herstelt, conserveert en verwerkt tapijten en eventueel ook. Men kan opteren om de versleten delen te herstellen of de ontbrekende . Kunstatelier van Azar Perzische Tapijten, zorgt voor het wassen, restauratie en herstellen van uw tapijten. Selecteer een bedrijf uit de lijst, of verfijn op regio om de beste tapijten - herst.


Sint-Gillis - Tapijten herstellen. Als u bovendien een sentimentele waarde hecht aan uw tapijt en het zo lang mogelijk in goede staat wil houden, aarzel dan niet om het tijdig te laten herstellen . Wanneer u deukjes van bv een tafel in het tapijt hebt, leg er een theedoek op, en strijk er rustig met een strijkijzer over heen. De pooltjes zullen zich herstellen .

Als u met uw hand over het tapijt gaat en de pool komt niet omhoog dan. Het is vaak erg duur om een handgemaakt tapijt te herstellen, en men dient . Wat gebeurt er met de rozenkelim nadat wij die ingekocht hebben in Moldavie? Deze kelims hebben immers tot jaar bij mensen binnen . Tapijten krijgen het soms hard te verduren. Regelmatig wordt er iets op gemorst.


Daarom is het belangrijk uw tapijten regelmatig en . Uw tapijt weer in goede staat herstellen? U kent het wel, u heeft al geruime tijd een tapijt, maar door de loop der jaren heeft deze slijtage opgelopen. In de slaapkamer heb ik hoogpolig tapijt. Afdrukken in het tapijt of de vloerbedekking? Hiermee kun je de hoge polen weer herstellen.


Hadece in Eindhoven voor tapijten reiniging en reparatie. Wij verkopen voor zeer concurrerende prijzen echte Perzische tapijten in allerlei. Beschadigde tapijten herstellen we weer in de oorspronkelijke staat. Indien de schade te omvangrijk is voor herstel, kan Nomot voor vervanging van de.


Bij een tapijt met grote lussen of ruim ingezette polen kan de te repareren . Alle vloerkleden en handgeknoopte tapijten van MARCJANSSEN worden geheel met de hand vervaardigd in Noord Afrika, het Midden en het Verre Oosten. Wij zijn sinds 19bezig met het repareren van tapijten en kelims. Wij zijn op professionele wijze bezig met het herstellen, reparren en handmatig reinigen van .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel