Oude tandpasta vlekken verwijderen

Gelukkig kan je tandpasta vlekken eenvoudig verwijderen. Ik heb een oude tandpasta vlek op een duur colbert jasje. Je gaat nog even tandenpoetsen en opeens zie je een witte tandpasta vlek.

Kun je zo'n vlek er eigenlijk wel uit halen zonder eerst je kleren in de . Er zitten tandpastavlekken in mijn bank (kleine kinderen)! Ik heb de vlekken eerst met lauw water verwijderd. Sambalvlek op witte broek - Mode Beautyaug 2012Help!

Thuisdec 2011Hoe krijg je pastasaus uit een shirt? Mode Beautyaug 2010Meer resultaten van forum. Blijkbaar heb ik niet gemerkt dat ik met tandpasta heb geknoeit. Op mijn favoriete broek en shirt zit nu een witte gebleekte vlek.


Oude blikken trommels blijven mooi als u ze twee keer per jaar met autowas. Vlekken van badolie zijn eenvoudig te verwijderen door er tandpasta op te . Hier paar kleding stukken met witte vlekken. Ik zit zelf ook vaak onder de tandpasta met mn tegenstribbelende dochter.

Startpunt op internet voor de actieve oma van . Bij het verwijderen van vlekken uit stof:probeer eerst op een onzichtbare plek of de stof het. Ook kunt U de vlekken te lijf gaan met:Tandpasta. Hij heeft dan altijd witte uitgebeten vlekken van de tandpasta op zijn kleren zitten die er in de was niet meer uitgaan. Maar liefst van alle verse vlekken kunt u verwijderen met behulp van water. U kunt van alle oude vlekken met behulp van deze instructies verwijderen.


Wastips op een rij voor het verwijderen van vlekken in kleding: kauwgom,. Zelfs als het oude vlekken zijn krijgt ossegalzeep de vlek verwijderd. Tandpastavlek verwijderen uit je kleding. Snel eten, haren kammen en natuurlijk tanden poetsen.


Vlekken uit vloerbedekking verwijderen kan op de volgende manier. Je neemt een lege sproeifles (bijv van glassex) en maakt een oplossing . Vlekken verwijderen is geen probleem als je HuishoudPlaza kent. In onze vlekkengids vind je namelijk een tip voor bijna elke vlek.


Eerst vaste bestanddelen zoveel mogelijk verwijderen met een lepel. Direct een witte katoenen badstof handdoek natmaken met koud water, uitwringen en op . U kunt de vlekken van metaal verwijderen door er tandpasta op te smeren en. Als de vlek erg oud of hardnekkig is, behandelt u hem door . Een inktstreep op stoffe bekleding van bank stoelen of kleren, met tandpasta in smeren. Even zachtjes inborstelen met een oude tandenborsel en weg inkt.


Met sap van een sinaasappelschil kunt u vlekken verwijderen van o. De vlek insmeren met tandpasta in laten trekken en daarna in de was doen zoals. Breng de tandpasta direct op de vlek aan en wrijf de stof tegen elkaar tot je. Een oude mosterdvlek is gemakkelijk te verwijderen als u er wat glycerine. Vlekken van tandpasta worden zoveel mogelijk met een mesje of .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel