Zaal beatrix

Zaal Beatrix in Schiedam is een sfeervolle en gastvrije eventlocatie die van uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis maakt! Zaal Beatrix is een gezellige, vierkante zaal met een aparte rookruimte, binnenplaats en dinerzaal. Wij liggen in het historische centrum van Schiedam op .

Zaal Beatrix is dé feestzaal voor uw huwelijksfeest, jubileum,. Het Beatrix Theater heeft zitplaatsen met even en oneven nummers. Bekijk de plattegrond van de theaterzaal om te zien waar je zitplaatsen zich bevinden.


Vind hier alles over Zaal Beatrix in Schiedam voor de mooiste trouwlocaties.

Foto's, contact, informatie, en meer. Doe dan op maart mee aan de voorronde van het ONK Poker Schiedam. Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker Schiedam. Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Zaal Beatrix.


Heb je nog vragen over een review? Zaal Beatrix, de betaalbare locatie voor alles wat er te vieren is. Zaal Beatrix Wij zorgen ervoor dat uw gasten niks tekort komen zodat u ontspannen kunt genieten van uw bruiloft.


Op deze pagina ziet u onze recensies en . Welkom op het kanaal van Zaal Beatrix in Schiedam.

Uw trouwdag onvergetelijk maar niet onbetaalbaar! Zaal Beatrix ligt op slechts meter van het prachtige middeleeuwse stadhuis van Schiedam. Online hotels vinden in de buurt van Zaal Beatrix, Nederland.


Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Online reserveren en betalen bij het hotel. Zaal Beatrix is prima geschikt voor het houden van een vergadering of training.


De informele sfeer zorgt ervoor dat u zich direct op hun gemak voelt. Zaal 'Beatrix' in Schiedam, Lange Kerkstraat 7 3111NR - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zaal 'Beatrix' - Rubriek Café. Zaal Beatrix ligt in het hartje van Schiedam op slechts meter van het mooie uit. De vierkante zaal is ingericht in Oudhollandse stijl met veel hout en antiek. Zaal Beatrix ligt ongeveer meter van het prachtige middeleeuwse stadhuis van Schiedam.


Uw gasten voelen zich hier direct op hun gemak in. Via de centrale hal van het Beatrixgebouw bereikt u onze Expozaal. Expozaal geschikt voor zowel sitdown diners en . Promo voor Zaal Beatrix te Schiedam. De gezelligste locatie voor uw feest met een prima keuken.


Lange Kerkstraat 7 31NR Schiedam. In het historische centrum van Schiedam ligt Zaal Beatrix. Een gezellige vierkante zaal voorzien van alle gemakken zoals wifi, beamer, airco en . Door de jaren heen zijn er vele verbouwingen geweest om deze locatie te maken tot wat het nu is; de gezelligste zaal van Schiedam en omgeving, betaalbaar . Tickets bestellen en kaarten kopen voor DiscoClub Zaal Beatrix Schiedam, online kaartverkoop in ticketshop. Op dinsdag november waren we te gast bij Zaal Beatrix, aan de Lange Kerkstraat, het familiebedrijf dat ca jaar bestaat en sinds 1986 . Een prachtige locatie met diverse mogelijkheden.


Dit op steenworp afstand van Rotterdam en Delft.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel