Wat is skai leer

Skai is een merknaam van kunstleer van de Duitse firma Konrad Hornschuch AG, dat in 19op de markt kwam. Het merk verwaterde in de loop der jaren tot de . Echter, is het kunstleer wat zich uitstekend leent voor diverse toepassingen.

Wat is nu beter leer of nep-leer (skai). Soms horen we dat vlekken op nep leer beter weg te halen zijn, soms andersom. Veel klanten gaan er vanuit dat echt leder van veel hogere kwaliteit is dan.


Eerst en vooral wat uitleg over Skai Leer.

Skai Leer is een kunstleer dat geproduceerd wordt door het Duitse bedrijf Konrad Hornschuch AG. Kunstleer, in de volksmond ook wel Skai genoemd (Skai is eigenlijk een merknaam) is een product wat er uitziet en aanvoelt als echt leer. Onze collectie skai-kunstleer is veelzijdig en bevat veel kleuren aan actuele prijzen. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Nieuw skai kunstleer zwart in meters verkrijgbaar leer stof.


Het woord skai werd na verloop van tijd een . De lederverf is een watergedragen lak wat inhoudt dat de lak wel tegen water kan, maar langdurig aan water blootstaan niet gewenst is. PU-leer, artificial leer, PVC leer en soms zelfs Skai genoemd (imitatieleer).

Het leer wat in een lage kwaliteitscategorie valt wordt door de toevoeging van . Alle informatie, aanwijzingen en tips over het onderhouden van uw met kunstleer beklede bankstel, hoekbank of fauteuil van Seats and Sofas. Wat wij voor u hebben is skai leer per meter. Wilt u graag skai leer per meter bestellen? Dan bent u absoluut bij ons aan het juiste adres want . Hier wordt ook wel de term 'skai-leer' aan gegeven.


Dat kon best van een goede kwaliteit zijn. Had ik vroeger in een Alfa Giulia. Bij NN Stoffen koopt u Skai leer, niet van echt te onderscheiden. Keuze uit veel verschillende kleuren. Bestel online of in de winkel tegen een scherpe prijs.


In de winkel is me daar niets over verteld en ik vraag me dus af wat er dan wel echt leer is. Na wat speurwerk op internet vind ik een hoekbank , die er exact. Een dure bank echt leer of een goedkope bank in nepleer?


Je bespaart wel veel met Skai, van dat geld kan je elke jaar een nieuwe bank kopen haha. Een jurk met skai leer kan erg mooi zijn. Ons advies is om goed te bedenken wat je van deze stof wilt gaan maken omdat het weinig doorlaat. Bij het kopen van uw meubels hebt u de keuze uit verschillende soorten bekleding.


Twijfelt u tussen leder en kunstleder?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel