Ander woord voor reinigen

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'reinigen', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'reiniging', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Puzzelomschrijvingen van kuisen in het puzzelwoordenboek: Belgisch woord voor reinigen .

Hier vind je synoniemen van het woord reinigen. Onderstaande woorden hebben ongeveer dezelfde betekenis als het woord . Nederlandse synoniemen voor reinigen - Interglot woordenboek. Het verwijderen van vuil, deklagen, aanzetsels, vlekken of ander materiaal in of op een .

Met andere woorden: het ziet er langzamerhand écht niet meer uit…. Het werkwoord kuisen wordt in de standaardtaal gebruikt in een figuurlijke betekenis, als synoniem van censureren, zuiveren van ongepaste taal of stijl. Wat is een ander woord voor rondom? Verwerking Woordenschat Taalfontein 4. Een ander woord voor middageten is lunch.


Een ander woord voor reinigen is . Wat is een andere naam voor een oorlepeltje, een instrument om de oren te reinigen? Wat is een andere naam voor een woord dat is gevormd op basis van een. Wat is een ander woord voor aroma of essence (9) . Geef een ander woord voor 'proper maken' = reinigen Geef een ander woord voor een bakje waarin je water doet, om bv. Bitterzout is een ander woord voor magnesiumsulfaat en wordt ook wel Engels zout of Epsomzout genoemd. Het is een natuurlijke zoutsoort en . Collaps, Een ander woord voor flauwvallen; de complete term is vasovagale collaps.


Erosie, Slijtage van het gebit, anders dan door tandbederf. Dit proces wordt ook wel aangeduid met het woord reconditionering. Reinigen Een ander woord voor reinigen is het veelgehoorde begrip: huis- houdelijk . Een ander woord voor scrubben en peelen is exfoileren.


Bij dit type gezichtsreiniging is het belangrijk dat het voorzichtig gebeurt. De huid is na reiniging tijdelijk gevoeliger voor irriterende stoffen en voelt droog aan. Sapo, een naam die in veel talen terugkomt in het woord voor zeep. Dit is waarom u harde lenzen goed moet reinigen. Bij De Mol De Adelaar optiek werken wij onder andere met Oté Pure en Oté Pure Cleaner.


Een toilet heeft bijvoorbeeld een hogere reinigingsgraad dan een huiskamer, omdat een toilet besmet is met. Een ander woord voor schoonmaken is reinigen. Met andere woorden, wanneer jij niet goed geaard bent en bewust bent van jouw ruimte, kunnen andere energieën zich er vestigen. Een ander woord voor slechte adem is halitose.


Door een goede mondhygiëne-instructie en het reinigen van de mond kan het . Voor het reinigen van uw zonnepanelen maken wij gebruik van een. Osmosewater is een ander woord voor gedemineraliseerd water, dit houdt in dat alle . Inzetbaar voor het uittrekken van olie e. Tevens toepasbaar in ultrasoonreiniging. Duurzaamheid is een ander woord voor toekomst.


Rekening houden met de economische impact op mens en planeet noemen we duurzaamheid.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel