Tentdoek reinigen met groene zeep

Tent of voortent laten reinigen in onze speciale tentwasserij? Groene zeep is inderdaad mil maar zorgt na het reinigen voor problemen. Gebruik in ieder geval nooit tensiden (zeep) of andere chemische middelen, want die tasten de waterafstotende eigenschappen van het tentdoek aan.

Groene zeep verwijdert effectief verschillende soorten vuil. Op langere termijn is een tent reinigen met groene zeep een minder goed idee. Zelf uw zeil, tent, bootkap, zonnescherm of cabriodak reinigen en. Reinig uw bootkap gewoon met groene zeep, dat is tenminste veilig; zegt .

Onze tent is nog nooit zo vuil geweest als dit voorseizoen,en krijgen hem ook. Het is alleen het dak,de wanden krijgen we wel schoon,die reinigen we. Ik twijfel er niet aan dat lauw water met groene zeep je voortent weer . Ultramar zeil tent Protector, te vinden op de site. Verwijderen van alg lukt zeer goed met reinigen van het merk 1verkrijgbaar bij kampeershop. Het beste kun je de voortent met ouderwetse groene zeep schoonmaken.


Tentdoek reinigen (Gesloten voor reacties). Lauw sopje van groene zeep en met een harde borstel borstelen. Dreft is het minst, en groene of biologische zeep het meest geschikt voor het schoonmaken.

Gebruik bij katoenen doek absoluut geen zeep of andere zeephoudende. Reinig slik- en spatranden en ramen met lauw water en laat de tent drogen. Na het gebruik van groene zeep zijn de resten van deze zeep een hele.


Uiteraard kunt u de kap, als u dit zelf niet durft of wil, ook professioneel laten reinigen. Zou je de tent kunnen reinigen met HDreiniger en impregneer in het. Maak het ieder jaar met een borstel en groenezeep schoon en that's it. Wie heeft er goede ervaringen met het reinigen van een nogal vuile.


Binnenkort uw tent reinigen met groene zeep? Gebruik voor het schoonmaken geen groene zeep of soda, deze laten namelijk een vettig. Wilt u liever uw zeil, bootkap of tent laten reinigen en impregneren? Heeft je (voor-) tent onderdelen van PVC, dan kun je eventueel water en groene zeep gebruiken.


Wil je de tent met een tentreiniger schoonmaken, houd er dan rekening mee dat je dan eigenlijk je tent . Uw PVC partytent schoonmaken is vrij eenvoudig, maar een partytent. Reinig zelf je bootkap met een mengsel van bleekmiddel en water. Gebruik geen groene zeep om je bootkap te reinigen!


Wanneer er toch vuil blijft zitten is het mogelijk iets groene zeep aan het water toe te. Het meest belangrijk na het reinigen is om de tent goed te laten drogen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel