Tassen reparatie amsterdam overtoom

Wij repareren onder andere hengsels, voeringen en sluitingen. Gooi uw lievelingstas dus niet zomaar weg! Eén van de drie laatste lederwarenreparatieateliers van Nederlan zoals hij dat zelf noemt.

Hij is gespecialiseerd in reparaties van exclusieve koffers en luxe tassen. Rubriek: Koffers en tassen; KvK-gegevens. Voor al uw kledingreparatie en herstelwerk kunt U terecht bij onze kledingreparatie Amsterdam en stomerij, Wij bieden een groot scala van diensten aan.


Uw schoenmaker is de aangewezen specialist voor reparatie en onderhoud van.

Maar ook voor stiksels van tassen, riemen, portemonnees etc. KOFFERS EN LEDERWAREN AMSTERDAM is gevestigd Overtoom 93-a, met. Het warenhuis gebeld waar de tas, zo'n dure, was aangeschaft. Die doen niet meer aan reparaties, en al helemáál niet voor klanten van warenhuizen.


Ambachtelijk vervaardigde tassen, zoals de dokterstas, artsenvalies, reistas, clippertas, man patroontas, enveloptas en sleeves. Schoenen reparatie gevonden in Amsterdam en omgeving. Meest uitgebreide en gespecialiseerde koffer en tassen reparatiebedrijf in noord-nederland met enorme collectie onderdelen.


Aanbod enkel geldig bij de eerste aanmelding. Aanbod geldig tot maanden na de datum van inschrijving.

In de categorie reparatie consumentenartikelen liggen het meest in de buurt van Wentholt Kofferreparaties, Nieuwezijds Kolk de winkels Kledingreparatie de . Schoenreparatie, schoenonderhou reparatie van tassen en portemonnees. Kom langs bij Kozan Meester Schoenmaker in Amsterdam West. Cees Quist heeft zijn reparatieatelier aan huis (tegenover Indonesisch restaurant Rasa Sayang) en repareert tassen, documentenkoffers, reiskoffers en alle . Bagism in Amsterdam, Overtoom 93-A, 1054HC - Telefoonnummer, informatie en kaart van Bagism. Vervaardigingsbedrijf van tassen en kleinhandel in eigen bedrijf vervaardigde artikelen, tevens kleinhandel in en reparatie van lederwaren. Openingstijden Kledingreparatiebedrijf Baronn.


Kledingreparatiebedrijf Baronn vestigingen gevonden. Op Nieuwezijds Kolk in Amsterdam is Wentholt Kofferreparaties gevestigd. Naaimachine Centrale Wouters, BubbleStitch en Asgul Kledingreparatie. Reparatie Stomerij; Great service, easy . Bij Amsterdam's Scootercity bestelt u eenvoudig online helmen en kleding om u zelf te.


Robuuste opvouwbare paraplu met Amsterdam bedrukking.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel