Geur uit kleding zonder wassen

Is je kleding toe aan een opfrisbeurt maar stel je het wassen liever nog even uit? Met deze briljante tips haal je makkelijk nare geurtjes uit je . JE SPIJKERBROEK WEER FRIS ZONDER WASSEN - PROBEER DIT.

De buitenlucht en de zon verwijderen vieze geurtjes uit je kleding en . Zo blijkt het namelijk zo te zijn dat je je kleding weer helemaal fris en. Normaal als je je winterjas wast dan gaat al het dons aan elkaar zitten en . Zoals Hetiszover al aangeeft: wassen.

Maar als je dat (nog) niet wil dan helpt het ook om je kleren een paar uur in de buitenlucht te hangen. Door de oksels iedere dag te wassen, het liefst zonder zeep, en gebruik te maken van een goede deodorant kun je vervelende geurtjes tot een minimum . Zo krijg je snel die muffe geur uit vintage kleding. T-shirts en spijkerbroeken: simpelweg door ze te wassen. Want van te vaak wassen, wordt je kleding minder mooi. Zo kun je je kledingstuk nog net even wat langer aan, zonder hem gelijk te moeten wassen.


Kook- en bakluchtjes kunnen vieze geurtjes in je kleding veroorzaken. Hang of leg het dus een stukje uit elkaar vandaag. Home Forum Huis tuin en keuken Rokersluchtje uit kleding.

Maar goe als wassen niet lukt i. We zijn nu een aantal dingen aan het wassen, maar ondanks luchten en. Een foto in geur loze jurk mag ook, kunnen we zien of het geurvrij . Geurtjes na het koken van bepaald voedsel, schoenen die na verloop van tijd beginnen te stinken of geuren die je maar niet meer uit je kleding krijgt. Na een intensieve work-out kan je sportkleding nogal muf ruiken. En als je deze in de was gooit en een paar dagen later pas wast, is het al . Zo krijg je voorgoed die nare zweetlucht uit kleding! Niets erger dan dat je de deur uit rent in je favoriete outfit, en je ruikt.


Komt die echt uit jouw net fris gewassen trui? Komt de geur terug, gewoon weer herhalen. Spuit dan voordat je de kleding in de wasmachine stopt op de plekken in met. Zelfs na veelvuldig wassen ging die lucht er niet uit. Misschien een idee om eens te proberen zonder dat je je Dove aan de kant hoeft te doen.


Jouw lievelingsshirt: het liefst trek je hem elke dag aan. Je gaat er goed mee om en wast hem keurig op graden, maar na verloop van tijd . Lees ook: Wetenschappers maken kleding van huishoudfolie. De kleding waar ik het over heb, wordt op graden gewassen.


Probeer eens een deo zonder middeltjes tegen transpireren, die zijn vaak . Stinkende en muffe kleding na wassen is vervelend. Ik pakte de fris gewassen jas uit mijn kast en trok deze aan. Jammer, dat u niet kon zien hoe blij ik heb gekeken met mijn lieveling jasje zonder vervelende geur!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel