Elektronische dienstencheques sodexo

De eenvoud van het gebruik van de elektronische dienstencheques in. Sodexo of met uw Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap. Welkom op de officiƫle site voor de dienstencheques van Vlaanderen - betaalmiddel waarvoor.

Logo Vlaanderen Sodexo; Logo Sodexo. U kan ook elektronische dienstencheques gebruiken die eenvoudiger en veiliger in gebruik zijn. Documenten en online formulieren voor de elektronische dienstencheque.


De online formulieren : Inschrijving.

Online aanvraag tot terugbetaling van elektronische dienstencheques. GEBRUIKT U AL ELEKTRONISCHE DIENSTENCHEQUES OF OVERWEEGT U OM DE STRAP TE ZETTEN? Dienstencheques by Sodexo” is een . Welkom op de officiĆ«le site voor de Werknemers van de dienstencheques voor Vlaanderen. Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques is.


Het enige wat u moet doen, is enkele gegevens invullen op de website van Sodexo. Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. De elektronische dienstencheques komen terecht in een 'beveiligde elektronische zone'.


Om elektronische dienstencheques te gebruiken, hebt u enkel een telefoon of een GSM nodig.

Uw huishoudhulp belt dan op kosten van Sodexo om het aantal . Als u gebruikmaakt van Vlaamse dienstencheques, werkt u met papieren dienstencheques of met elektronische dienstencheques. De elektronische dienstencheques maken komaf met deze praktische. Bovendien lanceert Sodexo nu een handige gratis app om je . Elektronische dienstencheques bevestigen. met je gebruikersnummer en wachtwoord van Sodexo . Partena Hulp in huis werkt standaard met elektronische dienstencheques.


Je ontvangt een bericht van Sodexo zodra je prestatie geregistreerd is. Wil je omschakelen naar elektronische dienstencheques, dan regel je dat eerst via Sodexo. Sodexo is verantwoordelijk voor de uitgifte van de dienstencheques.


Bij inschrijving kies je voor papieren of elektronische dienstencheques. Meer info over elektronische dienstencheques. De gebruiker schrijft zich in bij Sodexho; De gebruiker besteld e-dienstencheques; De betaling wordt . U kan op elk moment terug overschakelen maar u zal zien dat de elektronische versie een echte meerwaarde kan betekenen. Gebruik van elektronische dienstencheques.


Dienstencheques, da's echt een gerief! Wij registreren zo snel mogelijk de prestatie handmatig bij Sodexo.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel