Zijde handwas

Het onderhoud van zijde bij zijdenstoffen. Let op: was donkere of bedrukte zijde kort in koud water, zonder te laten weken. Beweeg de stof licht heen en weer, zonder te wringen.

We raden handwas aan voor zijde, tenzij het kledingstuk een expliciete instructie bevat om het te stomen. Dupion-zijde is ongeveer de enige . Hoe behandel je het beste een zijde overhemd ( wassen en strijken )? Handwas of machinaal wassen bij graden met een fijnwasmiddel dat geschikt is .

Ook kun je het zijden kledingstuk wassen in pure wasbenzine, zodat je de zijde niet na hoeft te spoelen. Volg onderstaande stappen zodat u uw zijden bloezen kunt leven geven tijdens de handwas. Vul uw badkuip met warm water en een neutrale zeep. Ten eerste: Staat op het etiket van het kledingstuk een handje in een tobbe, Handwas dan moet dit kledingstuk absoluut met de hand gewassen worden!


Er zijn echter zijden stoffen, zoals Dupioni, die zeer gevoelig zijn voor water en die daarom echt door een . Omdat zijde met handwas moet wassen, zijn er vele klanten om erover te klagen. We hebben onlangs een wasbare zijden dekbed gelanceerd. Bij handwas geldt altijd het volgende: vooral kleding met contrasterende. Belangrijkste eigenschappen: Sterk Elastisch Koel in de zomer, warm in de .

Was zijde met een wolwasmiddel bij voorkeur met een snelle handwas. ZijdeJe kan je zijden stuks altijd naar de droogkuis brengen, maar weet dat handwas meestal zelfs beter is. Voor een T-shirt van zijde kan je dat het beste met een handwas doen en dan een fijnwasmiddel gebruiken. Laat het T-shirt alleen weken, dus niet gaan wrijven . Handwas wast u met een Miele-wasautomaat met het programma 'Handwas-Wol' of 'Zijde' of met de hand bij hoogstens 40°C.


Voor handwas: Spoel het kledingstuk uit in water van dezelfde temperatuur om. Zijde kun je zowel met de hand als in de machine wassen. Voor de handwas geldt, niet warmer dan 30°C en zijde nooit laten inweken, . Neutral Fijnwasmiddel biedt bescherming aan wol, dons en zijde en andere.


Let op: Zijden stropdassen gaan niet goed samen met water. Wassen doe ik altijd op het handwas wolprogramma van mijn. Normaal wasmiddel is ontvetten voor wol en zijde is dat juist niet goed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel