Spelletjes gymzaal groep 3

Bal- tikspelen; Gymlessen; Bewegen op muziek; Parachute; Buitenspel. De ene groep kinderen zit achter een lijn aan de ene kant van de zaal, de andere groep zit aan de overkant. Er zijn of (foam)ballen in het spel. Bewegingsonderwijs, Voor alle lessen die bij groep en staan geldt dat de meeste.


Apenspel, Een bewegingsonderwijsles ook wel bekend als apenkooi. Benodigdheden hoepels x pittenzakjes in twee verschillende kleuren (of Verdeel de klas in of groepen (hooguit leerlingen per groep).

Hoepel verwisselen is een variant op het bekende buitenspel 'boompje verwisselen'. De kinderen van de groep vormen een doolhof door te gaan staan in een aantal even lange rijen. Reacties staat uit voor Sociaalbal. Verzamel ideeën over Gym spelletjes op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. De leukste gymles van groep van CBS De Twine uit IJlst -. Leg het kaartspel kriskras door de gymzaal.


In groep kun je denken aan kikkersprongen (harten), een rondje huppelen (schoppen), fietsen met de benen in . Een leuk en leerzaam spel voor tijdens de gymles. Geplaatst in Gym voor Groep op 11-06-2013.

Vandaag heb ik een erg leuk spel bedacht met weinig regels waarbij iedereen actief bezig is. Boom spelletjes; Groep 3-4; Groep 5-6; Groep 7-8; Gymspelletjes; Peuters + groep 1-2 . Variant: Als paaltje tegenpartij omgegooi dan eigen spelers weer in spel. Die groep moet de bal in maximaal slagen naar andere veld spelen. Dit bericht is verplaatst naar mijn nieuwe website. Berichten over gym geschreven door Paul Koning.


Dit bericht is verplaatst naar mijn. Ik ben meer dan jaar werkzaam in het onderwijs en doe dit nog steeds met veel plezier. Bijvoorbeeld 'uit de knoop halen'.


Al deze spelletjes kunnen zowel op het speelplein als in de gymzaal. Veel van de spelletjes zijn met de hele klas te spelen. Deze video is geüpload vanaf een Android-telefoon.


Je kunt makkelijk zoeken; zoek je een gymspel binnen een bepaalde leerlijn, voor een specifieke groep of binnen een bepaald deel van je gymzaal? Bekijk alvast de gratis beschikbare. De nieuwe Challenge voor april is .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel