Marokijnleer

Fijn maar zeer sterk en flexibel leer, gemaakt van geitenvellen en gelooid met sumak. Het heeft een kenmerkende kiezelachtige textuur. Marokijn is een fijn soort geitenleder, dat meestal met sumak is gelooid.

Het wordt aan een zijde beschilderd. Oorspronkelijk kwam dit leder uit Marokko, . Eén puzzelwoord gevonden voor `MAROKIJNLEER`. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén .

Hieronder vind je een betekenis van het woord marokijnleer Je kunt ook zelf een definitie van marokijnleer toevoegen. Nederlands - Engels vertaling van 'marokijnleer'. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'marokijnleer', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. NL Nederlands vervoeging van marokijnleer. Vervoegde woorden voor en na marokijnleer.


Meer handelingen voor marokijnleer. Marokijnleer is een fijn maar zeer sterk en flexibel leer, gemaakt van geitenvellen en gelooid met sumak. De betekenis van marokijnleer vind je op deze pagina.

Er werd definitie van marokijnleer gevonden in de woordenlijst. Geen resultaat voor ' marokijnleer '. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden?


Rijmwoordenboek MAROKIJNLEER rijmen. Gratis online rijmhulp voor rijm op MAROKIJNLEER. Woorden die rijmen op MAROKIJNLEER.


Overslagdoos in bruin marokijnleer leer, decoratie met Jugendstil motieven met leeropleg en betiteling in gou passend bij het ontwerp van het boek. Bandelier van zwart marokijnleer met goudkleurige garnituur waarop granaat met gespreide vlam. Titel, Bandelier van zwart marokijnleer met . Bandelier van vertikaal gestreept goudkleurig galon op rood marokijnleer en met goudkleurige garnituur. Titel, Bandelier van vertikaal gestreept . Bandelier van zwart marokijnleer met gekroonde W en op het voorgedeelte goud- en grijskleurig garnituur.


Fryske oersetting fan it Nederlânske wurd „marokijnleer”.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel