Droogloopmat wasbaar

Matten met vinyl rug zijn normaal niet wasbaar, matten met een NBR rug zijn wasbaar oftewel industrieel wasbaar. Ook leverbaar vanaf rol op 1en 2cm breed; Mat wordt geleverd met ronde hoeken ( zie foto ); Maatmat . Op deze pagina vind je onze wasbare schoonloopmatten en droogloopmatten.

De deurmatten serie Mondial kun je in een handwasje van graden wassen, . Wij hebben er zo een met een rubberen onderkant. De enige echte wasbare Droogloopmat met ruim Kg katoen per vierkante meter, geef water van katoen met deze echt wasbare droogloopmat. Droogloopmatten met katoenen pool, de enige die echt drooglopen.

Met NBR Rug zijn deze matten industrieel wasbaar. Bij ons te koop, met garantie de enige echte wasbare schoonloopmatten waar u jaren plezier van zult hebben. Mat eerst uitschudden voor het wassen om zand te verwijderen.


Deze droogloopmat is wasbaar op graden, is slijtvast en rafelt niet als u nog een stukje wil . De wasbare droogloopmat neemt extra snel en effectief vuil en vocht op. Deze droogloopmatten zorgen ervoor dat het vocht en vuil in de mat achterblijft en niet . Uitwasbare schoonloop -en droogloopmatten, voor particulier, bedrijf en verhuurbedrijven. Met antislip onderkant en uitwasbaar.


Natuflex : droogloop-100x200-cm-ex-rand 5Natuflex mat 0Antraciet schuin.

Droogloopmat ( mm ) met een extra hoge vochtopname en een luxe . Droogloopmat Wasbaar 'Watergate' 5Watergate Poolmateriaal: 1 Cotton Totaalgewicht: ca. Backing: vinyl Matten: 50x80cm Brandklasse: . Droogloopmat wasbaar 'Twister' 5Twister Poolmateriaal: 1 Polyamide Totaalgewicht: ca. Leverbaar in diverse standaardafmetingen en op rol per strekkende meter.


Droogloopmat met rubberen rand voor intensief gebruik. Bijzonder geschikt voor de ingang van winkels en doorgangen. Droogloopmat en wasbaar voor intensief gebruik. Bijzonder geschikt voor de ingang van winkels bedrijven en doorgangen.


Bijzonder geschikt voor de ingang van bedrijven,winkels en doorgangen. Droogloopmat grijs antrachiet met rubberen rand voor intensief gebruik.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel