Pvc jaloezieen

Bent u op zoek naar PVC jaloezieën? De goedkope PVC jaloezieën op maat van . Pvc jaloezieën kopen doe je bij 123jaloezie.

Kunststof jaloezieën op maat bestel je bij MaatStudio. Verkrijgbaar in lamel breedte en 50mm, leverbaar met band. PVC jaloezieën van 50mm koop je bij de beste jaloezieën specialist van NL voor de laagste prijs!


Zoekt u jaloezieën voor in de badkamer?

Zoekt u houten jaloezieen voor in de badmaker? Luxaflex PVC jaloezieen geven dezelfde sfeer als de houten jaloezieen maar zijn vochtbestendig! PVC jaloezieën, goedkoop en van topkwaliteit! Wij zijn keihard de goedkoopste aanbieder van PVC jaloezieën in Nederland!


Jaloezieën van aluminium, PVC of hout overtuigen door hun diversiteit in combinatie met de vormgevingsmogelijkheden. Metaalachtig glanzende of zijdeachtig . Onze 50mm PVC lamellen lijken sterk op een houten jaloezie. De kooflijst en lamellen hebben groeven net als het natuurlijk product.


Bekijk het ruime aanbod in onze webshop en winkels!

Onze collectie van horizontale jaloezieën 'faux-wood' is in synthetische lijsten van PVC 50mm uitgevoerd met structuur van hout groeiringen. Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat. Deze PVC horizontale jaloezie heeft een afmeting van 60x1cm en een breedte van mm.


De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord. Horizontale jaloezieën hebben een strakke uitstraling en zijn praktisch in het dagelijks gebruik. Lees hier wat u moet weten over horizontale jaloezieën.


Met meer dan jaar productie en verkoop ervaring zijn wij de nr. Het is belangrijk dat je jaloezieën bij de rest van het interieur past. Een andere jaloezie soort die erg goed bestand is tegen vocht, zijn PVC jaloezieën. Deze jaloezieën zijn duurder dan aluminium jaloezieën, . PVC jaloezieën hebben een lamelbreedte van mm en worden standaard geleverd met tuimel- en trekkoorden in een bijpassende kleur van de jaloezie. PVC jaloezieën mm PVC jaloezieën 50mm.


Houten jaloezieën mm Houten jaloezieën 35mm.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel