Havenkwartier blauwestad nieuwbouw

Op zoek naar nieuwbouw Blauwestad? Het Havenkwartier combineert karakteristieke woningen met het comfort van nu!

In Blauwesta nabij de A in een heerlijke omgeving omringd door water en natuur, ontwikkelt Geveke Bouw Ontwikkeling Het Havenkwartier. Bekijk op funda alle nieuwbouw huizen die te koop staan in Blauwestad. Nieuwbouw voor Havenkwartier Blauwestad.

Het Havenkwartier van Blauwestad krijgt er nieuwe woningen bij, geflankeerd door kleinschalige . Projectontwikkelaar Geveke en makelaar Van der Veen uit Winschoten zetten alle kavels van de eerste fase van de nieuwbouw in het . Het Havenkwartier moet het levendige en bruisende hart van Blauwestad worden'', zegt directeur Harry Leggedoor van Geveke Bouw . Zaterdag juli werd het officiële startsein worden gegeven voor het project Havenkwartier Blauwestad van Geveke Bouw Ontwikkeling. Het buurtje Iinks op de foto, op de plek waar nu de . BLAUWESTAD – De officiële starthandeling van de nieuwbouw van Het Havenpaviljoen in Het Havenkwartier in Blauwestad vindt vrijdag om 17. Blauwestad is een waterrijk natuur- en woongebied ten oosten van de stad Groningen. In Blauwestad kunt u rustig wonen, recreëren én werken.


Het havenkwartier Blauwestad is de jongste jachthaven aan het Oldambtmeer. Jong en dynamisch willen we altijd blijven. Op zaterdag juli 20is het officiële startsein gegeven voor de 1e fase van het project Havenkwartier Blauwestad van Geveke Bouw Ontwikkeling. Blauwestad is een waterrijk recreatie- en woongebied rondom het Oldambtmeer. Verhuisvideo leilindes van Blijham naar het Havenkwartier in Blauwestad.


Het adres van deze woning is Havenkwartier te Blauwestad. Het pand heeft een oppervlakte van 130m² en een perceeloppervlakte van 130m² . Blauwesta omgeven door het Oldambtmeer, is een waterrijk recreatie- en woongebied. Kieviet, gelegen naast het water en nabij het Havenkwartier.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel