Ander woord voor schoonmaakster

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'schoonmaakster', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Beroep 2) Reinigster 3) Schoonmaakster 4) Schoonmaker 5) Werkster 6). Nederlandse synoniemen voor schoonmaakster - Interglot woordenboek.

Eigenlijk alles wat niet in een van de andere rubrieken thuishoort. I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced. Ook het woord 'cent' spreken wij eerbiedig uit - DD.


ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek)anw.

Meervou schoonmaaksters, schoon. Hier vind je synoniemen van het woord schoonmaakster. Onderstaande woorden hebben ongeveer dezelfde betekenis als . Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als schoonmaakster in het Nederlands.


Interieurverzorgster' is een ander woord voor 'schoonmaakster'. Omdat 'schoonmaakster' wat neerbuigend (en minachtend) klinkt, is 'interieurverzorgster' . Schoonmaker' lijkt een redelijk duidelijk woor maar in werkelijkheid kan het. Het gebruik van eufemismen wordt met andere woorden sterk bepaald door gevoelswaarde.


Ik vind het een vreselijk woor maar zij bedoelen er niets verkeerds mee.

Vetplantje, iemand die voor je werkt is iets anders dan een gast in huis. Maar dat kan met elk synoniem voor 'schoonmaakster'. In elk geval haat ik het woord “poetsvrouw”, omdat het een “verbetering” is van “kuisvrouw”, maar niet het juiste woord “schoonmaakster”.


De discussie ging over het gebruik van het woord schoonmaker. Ook maken steeds meer opdrachtgevers op een andere, meer . Je hebt schoonmaker en mijn vrouw is een schoonmaakster. Korte opleiding tot professioneel schoonmaker - maanden.


LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor schoonmaakster als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet . Een huishoudelijke hulp is een schoonmaker, die in privĂ©-huishoudens helpt bij het uitvoeren van huishoudelijk werk. Andere woorden voor huishoudelijke hulp . Het werkwoord kuisen wordt in de standaardtaal gebruikt in een figuurlijke betekenis, als.


Standaardtaal zijn poetsvrouw, werkster en schoonmaakster.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel