Mobiele skihut huren

Heeft u iets te vieren dan bieden wij u een unieke en compleet ingerichte feestgelegenheid. Ons mobiele feestcafé heeft zowel van binnen als buiten een . Langere huurtermijn van het Mobiele café is ook mogelijk, de prijzen hiervan zijn te.

In een paar stappen alles op het gebied van mobiel café verhuur bij u in de buurt. Wij plaatsen bij u op het bedrijf het après skicafé met één, of meerdere, echte skihut(ten) en zorgen voor een gezellig winters tafereel. Een opening, (bedrijfs)feest of evenement in de open lucht?


Huur de Bar op Wielen, een mobiel bruin cafe met plaats voor tot personen.

Welkom op de website van Schirmbar; uw mobiele feestpaviljoen! De Schirmbar, afgeleid van de apres ski paviljoenen in de wintersport gebieden, maakt het . Te huur aangeboden apres skihut, leuk voor een wijnfeest, . Mobiel Café Robbies is een volledig self-supporting (op eigen stroom en watervoorziening) mobiel café, ingericht met de modernste verlichting, audio en video . Het café is te huur per dag maar ook voor langere perioden, compleet ingericht met . Alles is mogelijk met het mobiel cafe HOOPeloos. Uiteraard kunt u het mobiele café huren op basis van eigen invulling met eten . Het Mobile Grand Café kan worden ingezet bij allerlei soorten events, bedrijfspresentaties, productpromoties, themabijeenkomsten en speciale feesten.


Altijd al een eigen bruin café willen hebben op je eigen locatie?

Bij ons kun je decor van een bruin café huren. SUSKI is een mobiel skihut concept op maat voor verenigingen, bedrijven en ander. De Après Skihut, meervoudig winnaar Nightlife Awar is met stip de leukste feestkroeg van Nederland. Een kroeg waar student, zakenman en bouwvakker . Hallo, Is de wagen op juli 20nog vrij om te huren? Vanavond staat ons mobiele café op het Vudel Koningsfeest!


Met gepaste trots kunnen wij u melden dat we inmiddels bezig zijn met de bouw van een tweede mobiel café. U kunt onderstaande artikelen los huren maar we kunnen u feest ook compleet. Wat dacht u van een gezellige après-ski avond met onze eigen unieke mobiele skihut als blikvanger van de avond.


Want als onze skihut éénmaal op het . Huur bij ons een Apres ski decoratiepakket al vanaf €1485! Uiteraard kunt u deze pakketten aanvullen met al onze overige producten zoals bierpullen, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel