Junior beleidsmedewerker sociaal domein

Beleidsmedewerker Sociaal Domein vacatures op Indeed. Als Junior Beleidsadviseur Sociaal Domein kun je onder andere werkzaam zijn binnen de werkvelden Jeug WMO, Cultuur, Onderwijs etc. Vacature Junior beleidsmedewerker sociaal domein.

Kenonz start binnenkort met een traineeship om je op te leiden tot beleidsmedewerker binnen één of . Talenter is per mei op zoek naar een (Junior) Beleidsadviseur Sociaal Domein voor uur per week in de regio Flevoland. Maatschappelijke Ontwikkeling is . Voor een gemeente in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Junior Beleidsmedewerker met een specialisme in het Sociaal Domein.

Voor de afdeling Algemene Zaken is Gemeente Renswoude op zoek naar een Junior Beleidsmedewerker Sociaal Domein. Als Junior Beleidsmedewerker werk je samen met een ervaren en bevlogen. Je werkt samen met een team enthousiaste collega's in het sociaal domein en . Voor een gemeente in Flevoland zijn we op zoek naar een junior beleidsadviseur sociaal domein. Het gaat om een functie voor uur. We verwachten dat je je specialiseert in één van de drie aandachtsgebieden binnen het sociaal domein: Participatiewet, Wmo of de Jeugdwet.


Soortgelijke vacatures: junior wmo, wmo adviseur. Junior Beleidsmedewerker Sociaal Domein. Voor een opdrachtgever in de provincie Flevoland zijn we op zoek naar een Junior Beleidsmedewerker (uur).


Beleidsmedewerker Sociaal Domein (junior). Het zwaartepunt van de functie ligt bij . Jonge hond Mike werkt voor JSO, kennis- en adviesbureau binnen het sociaal domein. Nu de transitie jeugdzorg volop in gang gezet is bij . Soortgelijke vacatures: junior bestuurskunde, beleidsmedewerker sociaal domein. Bekijk hier ons Junior Beleidsmedewerker overzicht van beschikbare Junior Beleidsmedewerker vacatures en solliciteer. Zoek werk tussen alle Junior Beleidsmedewerker vacatures van alle job sites.


Junior Beleidsmedewerker voor maanden. Reageer nu op de opdracht Junior beleidsmedewerker Sociaal Domein en vind vandaag nog een nieuwe freelance opdracht in uw vakgebied. Vacature voor een Junior Beleidsmedewerker Sociaal Domein bij Maandag Utrecht, gevestigd in Utrecht, die geplaatst is op juni 2015.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel