Frag holland

Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. De Brabantse schoonmaakgroothandel, ook bekend als Frag Hollan is daarmee de volgende strategische acquisitie na de overname van . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Frag Holland BV in vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Ons hoofdkantoor en logistieke centrum is . Frag Holland BV of Frag Hygiëne sinds 20is de specialist op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Schoonmaakgroothandel Frag Holland ontstond ruim een kwart eeuw geleden toen Frans Schwartzmans bij wijlen Frans Bogaerts -de .

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Frag Holland B. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, . Wij importeren diverse vooraanstaande merken van reinigingsmachines, persoonlijke . Nobelstraat 50DV Goirle postbus 32 50AH Goirle Tijvoort Tel.

Groveko maakt grote sprongen en zet de groeistrategie onverminderd door, zo is te lezen in het artikel 'Schaalgrootte biedt onze klanten veel voordelen' uit . Frag Holland heeft samen met ons gepionierd . De besloten vennootschap Frag Holland B. Nobelstraat te Goirle en is actief in de branche Groothandel in glas, porselein en aardewerk en . Hans Swaneveld is onlangs aangesteld als commercieel manager bij Frag Holland BV. Sinds de overname van Van Ginkel Professionele . Materiaal Voor Industriële Schoonmaak, Goirle, 5051DV, Nobelstraat Nederland , Infobel. Vraag: Herpositioneer Frag Hollan ooit begonnen als een traditionele schoonmaak groothandel maar inmiddels is de . Schoonmaakbedrijf Frag Holland in Goirle.


Lees recensies en ervaringen van bezoekers, bekijk foto's openingstijden, plan je route of check de laatste . Telefoonnummer en adres: Vennootschap: Frag Holland Bv, Adres: Nobelstraat, Postcode: 50DV Stad: Goirle, Provincie: Noord-Brabant, Land: Nederlan . Het gaat ditmaal om Frag Hygiëne Service Holland uit Goirle. De overname van het Brabantse bedrijf past in de groeistrategie van Groveko, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel