Nikkel sieraden schoonmaken

Sieraden die van nikkel zijn gemaakt zijn meestal te koop bij winkels zoals de CA, HM of de Zara. Alpaca is een legering van koper (), zink (23) en nikkel (). Zo kun je nog langer van je sieraden genieten :).

Zijn je favoriete sieraden vies of dof geworden? Er zijn gelukkig een aantal simpele trucjes die ervoor zorgen dat je sieraden zo weer als nieuw . Zonde om ze dan maar ergens neer te leggen en niet meer te dragen. Want eigenlijk kan jij je sieraden vrij eenvoudig schoonmaken.

Sommige sieraden verkleuren na verloop van tijd en worden zelfs zwart. Gelukkig kun je zelf je sieraden met minimale middelen schoonmaken. Ik koop regelmatig kettingen en armbandjes, bij Six bijvoorbeeld. Maar al vrij snel verkleurt dat zilver. Praktische schoonmaak tips om uw sieraden mooi te houden.


Ik wil mijn oorbellen schoonmaken. Als je knopjes draagt wordt de achterkant een beetje vies. Hoe kan ik dit het beste schoon krijgen?


Of je sieraad nou van nikkel, goud of zilver is, met deze tips krijg je je sieraden schoon.

Alpaca een legering van koper, nikkel en zink kan als koper gepoetst. U kunt ze toch schoonmaken en wel op de volgende manier: Doe wat . Nikkel is een metaalsoort dat in hoge hoeveelheden wordt gebruikt in bijvoorbeeld sieraden van de CA en HM. Veel mensen hebben echter een allergie voor . Als je nikkelsieraden een grote schoonmaakbeurt nodig hebben, kan je azijn gebruiken. Doe wat azijn in een kommetje en borstel de sieraden . Nikkelvrije sieraden kunnen niet tegen producten als zeep, crème en parfum.


Wees voorzichtig met schoonmaken van je verzilverde sieraden. Heb je een vraag over de Brandfield webshop en wil je direct antwoord? Kijk of het antwoord tussen de veelgestelde vragen staat.


Laminaat stralend en glanzend schoonmaken kan door een scheutje. Metalen sieraden poetsen of opschuieren met talkpoeder, daarna droog. Voorwerpen van nikkel kunt u weer glanzend krijgen als u ze poetst met een . Gitten sieraden worden diep glanzend door ze met een in olie gedoopt watje af te wrijven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel