Lenzen eiwitaanslag verwijderen

Ik heb soms dagen achter elkaar eiwitaanslag op mijn lenzen, en dat. Ik heb heel erg veel last van eiwitaanslag op mijn lens. Mijn schoonzusje had dit ook en heeft nu andere lenzen wel wat duurder maar nu .

Laat uw lenzen bij de contactlensspecialist controleren als de aanslag snel. Behandeling bestaat uit het verwijderen van de prikkel die aanleiding geeft tot . Worden je lenzen snel vettig, dan kan dat duiden op eiwitaanslag. Vanaf mijn 18e draag ik contactlenzen, maar sinds een paar jaar.

Mascara en contactlenzen - Mode Beautysept 2015Mascara en lenzen - Mode Beautymaart 2013aanslag op lenzen - Gezondheidmei 2010Waas op lens - tips en oplossingen gevraagd - Gezondheidnov 2009Meer resultaten van forum. Ik heb al jaren harde lenzen en tot nu toe bevalt dat goed en heb ik. Ook ik kreeg eiwitaanslag, droge ogen en de lenzen gingen steeds . Hoi, ik vroeg me af wie hebben dat ook gehad? Ik draag harde lenzen en mijn rechter-oog zit telkens zo'n grote vlek . Alleen had ik weer last van enorme aanslag op mijn lenzen die ik niet kon verwijderen.


Verminder en verwijder de neerslag van eiwitten en vetten op je lenzen met de Kruidvat Opticare Enzymtabletten voor Harde en Zachte Lenzen. Voor het verwijderen van eiwitten van zowel harde-en zachte contactlenzen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel