Lappen wasstraat

Dit om krassen op de auto's te voorkomen. Een wasstraat met lappen in plaats van borstels, om krassen te voorkomen, is onderhand bij iedereen wel bekend. Dit kan uitstekend in één van de moderne wasstraten van BOB Autowas.

Op al onze vestigingen wassen wij met textiele lappen voor een streeploos . Is het nou schadelijk voor de lak om je auto in de wasstraat te wassen,. Een wasstraat met lappen in plaats van borstels, om krassen te . Bij een wasstraat welke met lappen werkt is de kans op swirls vele malen kleiner omdat deze wasboxen over het algemeen zo goed als krasvrij .

Het Texaco station bij het olympisch stadion heeft sinds kort een 1 krasvrije wasstraat (met lappen ipv borstels). Wij hebben wasstraten in Haarlem, Amsterdam en Zaandam. Met zachte textiel lappen worden de zijkanten de voor en achterkant gereinigd. Geniet in de wasstraat van korte wachttijden en een ultieme glans op je autolak. Laat 'm wassen in de wasstraat van EasyCarWash Groningen of ga zelf aan de.


De wasstraat bevat geen borstels maar textielstroken van zacht materiaal die een betere verzorging en krasloos resultaat geven. Daarna wordt handmatig het hardnekkige vuil verwijderd en worden de plekjes nagelopen waar de textiele lappen van de wasstraat niet bij kunnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel