Schoonmaakproducten roeselare

Schoonmaakproducten jobs in Roeselare op Indeed België. Van maandag tot vrijdag van 13u tot 18u. In de voormiddag en op zaterdag: op afspraak: tel.

Kachtemsestraat 288Roeselare . Resultaten voor Schoonmaakartikelen i Roeselare ; Beoordelingen, prijzen, contactgegevens en openingsuren van bedrijven uit Roeselare voor trefwoord . Kit Clean is uw partner voor algemene schoonmaak, ruitenwasserij en reiniging van zonnepanelen. Schoonmaakmiddelen juist doseren voor een effectieve schoonmaak dat geldt.

Wereldzeep Leman en Stephan Leman schoonmaak - innovatieve reinigingsproducten en oplossingen in het schoonmaken. Dan bent u op de 64ste JAARBEURS ROESELARE in de Expo van harte. Groothandel in schoonmaakproducten, onderhoudsproducten,. Onderhouds- reinigingsproducten - Roeselare - Insecticiden - Meer bekijken Levering . LOCATIE, Regio Roeselare - Izegem. CATEGORIE, Beheer, onderhoud en schoonmaak.


SECTOR, Automobiel- tweewielerindustrie. Voor een voedingsbedrijf regio Groot-Roeselare zoeken we een schoonmaakster voor de burelen, toiletten en productieruimtes. Voor een mooie BedBreakfast in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker om twee vaste dagen in de week te .

Schoonmaak bij bedrijven in Roeselare Izegem - Schoonmaakbedrijven, Roeselare 8800. Johfra Cleaning, een passie voor professionele schoonmaak. Maandag : van 06htot 09h30(Heule) en van 10htot 14h00(Roeselare) Dinsdag : van. Voltijdse industrieuml;le schoonmaak slachthuis Roeselare - optie vast contract. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.


Borstelfabriek - Apparaten voor reiniging - Vloerwissers - Raamwissers. We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor het uitvoeren van algemene schoonmaaktaken. Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in schoonmaakproducten, zijn wij op zoek naar een dynamische customer service medewerker.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel