Zaaltje huren vathorst

Kinderbelevingscentrum De Vathorst is een multifunctioneel. Caraiben AMERSFOORT, Vathorst - Bzzzonder. Er zijn ruimtes beschikbaar; Brasserie Sofie met volwaardige horecakeuken en couverts; Café De gasteling; de Bibliotheek met haard en een grote zaal; .

Een van de mooiste zalen van Vathorst voor max. Ook is het mogelijk om een kinderfeestje te houden op de natuurboerderij, of om het voorhuis van de boerderij af te huren voor een gezelschap om lekkere . Zaaltje huren voor kinderfeestjes; Kinderboeken zwerfstation; Milieustraatje. Ruimte huren bij De Kroon Amersfoort, een schitterende locatie in het hart van Amersfoort-Vathorst!

Wij bieden diverse ruimtes voor vergaderingen, congressen, . Station Amersfoort-Vathorst bevindt zich op een paar minuten afstand en een bushalte is . ICOON in de wijk Vathorst - het moderne. Zo kun je in ICOON behalve de theaterzaal ook andere ruimtes huren. Bij de entree van Vathorst in Amersfoort bevindt zich de gezellige ruime zaal DaNaast. De vergaderzaal en feestzaal is gevestigd naast Eeterij De Hebberd aan . Hart van Vathorst biedt vele mogelijkheden tot het houden van vergaderingen, bijeenkomsten, feesten of congressen.


Hier vind je zaalverhuur mogelijkheden voor zakelijke en particuliere evenementen Amersfoort, Baarn, Soest, Leusden, Bussum en omgeving. Een zaal huren in Hart van Vathorst.

Twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum onder één dak, dat is Hart van Vathorst. Wij hebben een prachtige en goed geoutilleerde theaterzaal en een foyer tot uw beschikking. Met en voor u creëren wij graag een perfect congres, feest of diner . We beschikken over verschillende zalen die u kunt huren om een verjaardag, jubileum of een bruiloft te vieren. Ook kan er bij de zaalverhuur worden gekeken . In de grote zaal is alles aanwezig: zo zijn er matrassen, dekens, vele kussentjes (roogeel, groen, blauw) back jacks (meditatie stoeltjes), dunne matrassen, . Kindercentrum Bzzzonder biedt gezellige ruimtes om een geweldig feestje te vieren! Alles wat je wilt weten over deze zaal huren in Amersfoort.


De keien trekker ligt gelegen aan de rand van Vathorst tussen de weilanden. U bevindt zich hier: De Brink; Ruimte huren. Wijkcentrum De Brink heeft diverse ruimtes die u kunt huren voor een (sport). The Partyfactory Vathorst is een van de mooiste partycentra in Vathorst en omstreken The Partyfactory Vathorst. Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij?


Kijk dan hier voor de aanbieders van zaalverhuur bij u in de buurt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel