Tam tennis

De leukste en hoogst spelende studententennis vereniging van Nederland. TAM staat voor Tennisclub Albertus Magnus en is dan ook een subclub van studentenvereniging . TAM open is het paradepaardje van de TAM.

In 20deden er ruim 4deelnemers mee aan ons open toernooi met een bijbehorend Nationaal Ranglijst . Dan ben jij bij de TAM aan het goede adres! De TAM beschikt over een groot aantal trainingsmomenten voor alle speelsterktes . Naam, Functie, Telefoonnummer, Gebied.

Eline Hopman, Praeses, +61143839 Algemene zaken. Fieke Rosenberg, Abactis, +623187143 . In november organiseert de TAM jaarlijks het NK minitennis. Het toernooi duurt een weekend en alle wedstrijden worden gespeeld op het miniveld.


TAM maakt gebruik van de tennisbanen op het Zernikecomplex. Samen met de andere twee tennisverenigingen gebruiken we twaalf smashcourt banen. De TAM (Tennisclub Albertus Magnus) is de leukste, mooiste, gezelligste én hoogst spelende studenten-tennisclub van Nederland! This is Promofilm TAM 20by on Vimeo, the home for high quality videos and.


Tennisclub Albertus Magnus heeft het bericht van Gaslicht.

De TAM is een studententennisvereniging uit Groningen die op december 19is opgericht als subclub van studentenvereniging Albertus Magnus.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel