Eigen bedrijf starten met uitkering

Bedrijf starten met een WW-uitkering. Dan kunt u in aanmerking komen voor een periodieke Bbz-uitkering. Wilt u als zelfstandige, freelancer of zzp'er starten en (gedeeltelijk) uw WW-uitkering behouden?

Hiervoor heeft u vooraf toestemming van UWV nodig. Een eigen bedrijf starten levert werk en inkomen op. Ook met een uitkering kunt u, onder voorwaarden, voor uzelf beginnen. Ondernemen met een uitkering; Online training 'Zelfstandig ondernemen'; Webinar 'Een eigen bedrijf starten vanuit de WW'; Gevolgen voor uw uitkering als .

U meldt bij UWV dat u een eigen bedrijf wilt starten. Als u winst maakt met uw onderneming, wordt uw uitkering misschien verlaagd. Nadenken over het starten van een eigen bedrijf terwijl u een WW-uitkering heeft kan altijd.


Als u daadwerkelijk gaat beginnen dient u zich te houden aan regels . Een uitkering voor mensen met een eigen bedrijf. WW;; gevestigde zelfstandigen in tijdelijke financiĆ«le . Krijgt u een WW-uitkering en wilt u een eigen bedrijf starten? UWV kan u bijvoorbeeld adviseren over uw mogelijkheden om te . Het UWV biedt u diverse mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten terwijl u recht heeft op een uitkering.

U dient voordat u daadwerkelijk begint met de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel