Wmc voetbal

Heerhugowaardse voetbalvereniging met een. Bij de overige teams staat plezier in het voetbal op een passend niveau voorop. Dit is de officiƫle facebook pagina van sv WMC Heerhugowaard.

Aantal G-Spelers van sv-WMC Heerhugowaar die een potje voetballen tegen Ron Vlaar . G-teams, zo4de klasse, za5de klasse, Dames4de klasse jeugdteams, Heerhugowaard . WMC (Waard Molenboys Combinatie) is een voetbalclub uit Heerhugowaard. Het standaard zondagelftal speelt in de Vierde klasse van het Nederlands .

Zondag wint WMC Indoorsoccertoernooi. Deze Clubpagina kan naar eigen wens met content gevuld worden. Tekst, algemene informatie, banners, links, video enz…. Saenden werd sterker en sterker en WMC kwam er niet meer aan te pas.


Artikel is geplaatst door Paul Abrahams op 31-12-20- 11:31. Bedrijf HistorieHET ONTSTAAN:De vereniging ZVV WMC is in 19voort gekomen uit de fusering van zaalvoetbalverenigingen te weten ZVV Winschoten en . HOSV Friends G-voetbal bestaande uit G-teams: Senioren Senioren Junioren 1. Door een file na Groningen en de harde wind lukte het zvv WMC niet op tijd de veerboot in Den Helder te halen, zodoende begon de wedstrijd .

WMC op de Vork, maakt zich al jaren sterk om het voor iedereen mogelijk te maken met voetbal bezig te zijn. Op oktober kwam WMC niet opdagen voor de bekerwedstrijd tegen zvv Eindhoven, op december heeft de vereniging niet kunnen spelen . Donderdag mei Adelbert – WMC 1. Steun jij ons 1e donderdag bij de thuiswedstrijd tegen WMC ?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel