Speeltuin rotterdam ijsselmonde

Kom spelen bij speeltuin IJsselmonde; lekker klimmen, schommelen, ravotten en meer! Maar Buurt en Speeltuinvereniging IJsselmonde organiseert ook . Een leuke speeltuin met wekelijkse activiteiten voor. Omdat wij het Halloween feest moeten voorbereiden zijn wij zaterdag oktober om 15. Uiteraard is iedereen welkom om samen met ons . Bekijk hieronder alle speeltuinen aangesloten bij BSW Rotterdam.


Je kunt ook de speeltuinen per gebied bekijken.

Maandag maart bent u welkom in IJsselmonde, op dinsdag april in Kralingen-Crooswijk. Leuke speeltuin, waar iedere woensdagmiddag activiteiten voor kinderen in. Winkelhofstraat 1 3078GL Rotterdam. We zijn daarom dringend op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om deze unieke speeltuin te behouden voor de kinderen uit Rotterdam IJsselmonde . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor IJsselmonde Speeltuinvereniging in Rotterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Het is weer tijd voor Halloween in Speeltuin IJsselmonde. Hendrik van Winckelhofstraat 30GL Rotterdam. In IJsselmonde is veel te doen op het gebied van sport en recreatie.


Speeltuin Pascal, Pascalweg 1 30JP Rotterdam, tel.

Buurt- en Speeltuinvereniging IJsselmonde. Hendrik van Winkelhofstr 1 3078GL Rotterdam 048222bsv. Weer van alles te beleven in Speeltuin IJsselmonde. Tussen en augustus organiseert de speeltuin leuke.


Informeert u bij de speeltuin of bij het secretariaat naar de mogelijkheden. BSO IJsselmonde - Van Winkelhofstraat 10. Winkelhofstraat 30GN ROTTERDAM. Er word er minder buiten gespeeld.


Kijk daarom eens rond of er in de buurt van IJsselmonde een leuke binnenspeeltuin is. De Ballebak Rotterdam Zuid voor een hele dag speelplezier! Beste uitje van Nederland 2017” in de categorie speeltuinen in- en outdoor.


Locatie: Speeltuinvereniging IJsselmonde in Rotterdam. Afgelopen woensdag zijn bijna alle kinderen van de BSO locaties van Kiddoozz naar speeltuin AliBaba gweest voor een gezamelijke activiteit. Kinderen in een deel van Rotterdam-IJsselmonde rondom de Grote Kreek durven niet meer buiten te spelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel