Stebru

Stebru zit in een flow, en daar zijn we trots op. STEBRU, Nieuwerkerk aan den IJssel. Stebru ontwikkelt, realiseert, beheert.

Met Stebru Verkoop richten wij ons geheel op de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Waddinxveen en Zoetermeer. Ontwikkelt, Realiseert en Beheert. Deze bouwonderneming is aangesloten bij de Stichting Klantgericht Bouwen. Kopers van dit bedrijf worden automatisch benaderd met het .

Een integrale en menselijke benadering van opdrachten is kenmerkend voor de werkwijze van Stebru. Stebru Transformatie heeft met Altera Vastgoed een overeenkomst gesloten voor het project De Groene Kaap. HILVERSUM - De vergunningen voor de ontwikkeling van de KRO-locatie zijn definitief. Ontwikkelaar Stebru is sinds februari officieel gestart met de bouw van de woontoren 'Up:Town'.


De woontoren wordt in totaal 1meter hoog . Wij staan voor u klaar: (0172) 4000. Alphaplan is een onafhankelijk adviesbureau dat zich al . MIPISens en Stebru verkopen Hof van Holland aan BPL. Sens Real Estate heeft in samenwerking met Stebru Transformatie de nieuwbouwontwikkeling Hof . Stebru is een familiebedrijf dat is opgericht in 2005.


Vanuit het prachtige zelfgebouwde kantoorpand in Nieuwerkerk aan den IJssel ontwikkelt, . Bright wordt een meter hoge woontoren in Rotterdam, starters en studenten. Ontwerp Tangram Architecten, ontwikkelaar Stebru. Nieuw Rustburg te Oud-Beijerland – Stebru.


Stebru presenteert plannen KRO-complex. Als het aan Stebru Bouw ligt mag aan het eind van 20niet enkel de kurk van de champagne om het nieuwe jaar in te luiden, maar ook als .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel