Houtwerkplaats amsterdam

Zelf aan de slag met professionele machines. Jouw makers space in Amsterdam met werkplekken te huur per dagdeel voor professionals, creatieven . U kunt aan de slag in de grote houtwerkplaats in Amsterdam-Noord.

De Houtwerkplaats is een grote werkvoorziening van Cordaan in Amsterdam-Noord. In de houtwerkplaats kun je werken aan eigen werkstukken. Je neemt zelf het materiaal mee voor jouw werkstuk. In de werkplaats kun je gebruik maken van . Toen ik nog bij SCIP werkte, ging ik eens met mijn collega een rondje Noord doen. Wij stuitten op de Papaverweg op de houtwerkplaats.


Binnen de houtwerkplaats kunt u werken met diverse technieken in de houtbewerking. Afhankelijk van de opdrachten van opdrachtgevers worden deze . Op de houtwerkplaats kun je meubels maken voor binnen en buiten. Hier worden prachtige tafels gemaakt, maar je kunt er ook krukjes, . Per dagdeel te huur: werkbank in professionele, ambachtelijke houtwerkplaats met houtbewerkingsmachines.


Voor €3- (ex. BTW) per vier uur . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Ago Houtwerkplaats De Wingerd in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

De receptie is aanwezig op werkdagen van .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel