Borrelen utrecht centrum

Aan de Oosterkade in Utrecht zit Broei. Voor een avondje borrelen zit je goed bij 't Gras! StanCo is een stoere plek, middenin het centrum van Utrecht, waar je gezellig kan borrelen en lekker kan eten.

Bekijk hier de nieuwste eetplekken in Utrecht. Hummusfans in Utrecht kunnen hun geluk niet op: dat lieten ze ons veelvuldig weten. In ons vernieuwde café in Utrecht is het gezellig borrelen: aan de bar, een leuke tafel of op ons mooie, rustige terras.


Indebuurt Utrecht schrijft over leuke restaurants, cafés, lunchrooms en andere plekken in Utrecht.

Lees hier waar je in Utrecht lekker kan eten en drinken. Winkel van Sinkel: De borrellocatie in het centrum van Utrecht! Wordt u binnenkort jarig ,neemt u afscheid van uw collega of wilt u gezellig met uw . Loop je door het centrum van Utrecht en vind je het nog geen tijd om je midden in de kerststress thuis te gaan begeven? Dit wijncafé is voor de wijnliefhebbers onder ons dé place to be in Utrecht!


Dit is wederom een hotspot van Tessa :-). Je kunt hier heerlijk borrelen met een groep . Hiervoor hebben wij een kleine Utrecht City Guide gemaakt met de 16. Caffé P is een klein cafeetje met een iets groter terras waar je heerlijk kunt eten en borrelen.

Pal naast de Domtoren slaap je hier in hartje centrum.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel