Vrije sector huur betekenis

Een vrije sector huurwoning is een huurwoning waarop geen subsidie wordt verstrekt en waarvoor geen huur-regulerende bepalingen gelden. Bij een sociale-huurwoning geldt onder meer een maximale huurprijs. Voor een woning in de vrije sector geldt dat niet. En wie komen in aanmerking voor een sociale huurwoning? Wat is het verschil tussen een sociale-huurwoning en een huurwoning in de vrije sector?


Voor deze woningen geldt een minimale inkomensgrens van € 35. Vrije sector huurwoningen hebben een hogere huurprijs, maar zijn zonder wachttijd direct beschikbaar. Voor een vrije sector huurwoning moet u minstens keer de netto huur per maan bruto per jaar verdienen. U rekent dit snel uit met de rekenhulp. Ook voor parkeer- en bergruimte kunt u bij ons terecht.


Vrije sector huurwoningen hebben een huur . Lefier verhuurt ook woningen in de vrije sector. Deze huurwoningen hebben een hogere huurprijs dan sociale huurwoningen. Stek verhuurt ook vrije sector huurwoningen in Lisse, Hillegom en Teylingen. Dit zijn huurprijzen boven de € 7168.


Nieuwsgierig naar al ons actuele aanbod?

Elk kwartaal presenteren de NVM en VGM NL de cijfers van de huurmarkt in de vrije sector. Beide brancheverenigingen vertegenwoordigen samen van de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel