Wasvoorschriften

Wassymbolen uitleg, wasvoorschriften wassen, drogen, strijken, bleken en chemisch reinigen wassymbolen en wasetiketten die u tegen kunt komen op de . Een wasvoorschrift is een voorschrift dat omschrijft hoe een textielproduct bij het wassen behandeld moet worden. Het wordt vaak bevestigd aan het . Klik op een symbool voor informatie over de betekenis. Wil jij weten wat die pictogrammen in kleding labels betekenen?


Lees hier alles over de verschillende wasvoorschriften en icoontjes met bijbehorende uitleg! Heb je een nieuwe wasmachine gekocht, maar weet je nog niet precies hoe je bepaalde kledingstukken moet wassen?

De meeste kledingstukken dragen tegenwoordig een label met daarop heel wat tekeningetjes en cijfers. Bij Green Jump vind je duurzame kleding van biologisch katoen, wol, zijde, etc. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden!


Als je je gordijnen wilt wassen, adviseren wij om deze chemisch te reinigen via de stomerij. Als je kleding bij Shoeby koopt, kun je vertrouwen op een goede kwaliteit. Om de kleding langer mooi te houden hebben we enkele handige .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel