Schoenen laten poetsen schoenmaker

Maar blijkbaar is schoenen poetsen er bij veel mensen niet meer bij tegenwoordig. De schoen moet goed vrij zijn van stof en zan vooral in de naden. Gebruik hiervoor een kleine borstel of een . Poets de schoen tot slot op met een oude doek.


Bekijk hier een filmpje hoe je het beste je schoenen. De schoenmaker in Amsterdam met oog voor duurzame esthetiek. Laat uw schoenen oprekken, versmallen of verbreden.

Laat de schoenmaker beoordelen of kapotte schoenen nog te repareren zijn:. Uiteraard de verf goed laten drogen en na poetsen met een schoencreme. Schoenen poetsen is helemaal niet moeilijk.


In onderstaand filmpje legt een schoenmaker uit hoe je schoenen moet poetsen! Insmeren, even laten inwerken en dan uitpoetsen met borstel en daarna opwrijven met een . Poets uw schoenen één keer per week. U kunt er ook een rubberen beschermzool onder laten zetten door de schoenmaker.


Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderhoud en poetsen van schoenen. Onze meesterschoenmaker is aangesloten bij het Gilde.

Veelvoorkomende reparaties aan schoenen door schoenmakers zijn:​. Kom langs bij Meester Schoenmaker Hillie's in Amsterdam, waar u met plezier en. Uw schoenen laten repareren of geheel op maat laten maken?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel