Rootz den haag fotos

Al jaren een vast begrip in het nachtleven van Den Haag. Club Rootz heeft nieuwe foto's toegevoegd aan het album Feestcafe X Sjiek De Friemel . Onze drukste avond van de week en inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Den Haag Elke vrijdagnacht hangen we weer in de lampen tijdens het .

In een oud koetshuis in het levendige centrum van Den Haag, in een oude visafslag aan de gezellige jachthaven van Scheveningen èn (sinds mei 2016) op het .

De kou is weer in het lan de dagen worden donkerder en je winterdepressie is in de maak. Het is hoogst tijd voor een flinke dosis Vrijheid in . Rootz, Den Haag: Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van Rootz, gewaardeerd als 5.

De aanvang is 21:uur en de entree is gratis. Musicon is te vinden op de Soestdijksekade 3te Den Haag. De keuken van Rootz is de zeer gevarieerde nationale keuken van België en Nederland. Rootz is al jaar 'Lage Landen Specialist' en heeft daarom voor jou . Feestkanonnen aan, in samenwerking met de Rootz gaat Bang Bang de Haagse donderdagavond veroveren.


Alternatieve muziek, elke maand heerlijke . Datum:vrijdag oktober 2015Tijd:24:00Locatie:Club Rootz Plaats:Grote Marktstraat 1 Den HaagMuziekstijlen:deephouse, disco, indie, . Café Restaurant Rootz is een unieke horecalocatie in het centrum van Den Haag. Welkom bij Café Restaurant Rootz 'De Belg van Den Haag'! Uitgaan in Den Haag doe je bij: Cafe Restaurant Rootz Grote Marktstraat 14.


Direct informatie aanvragen Bewaren in mijn EVENT Meer foto's Terug. Café Restaurant Rootz “De Belg van Den Haag” is gevestigd in een monumentaal . Check hier het lijstje met de tips van de leukste danscafés in Den Haag! Ook in Scheveningen zit de The Rootz Harbour waar je vooral . Uitgaan op zondag april 20in Den haag. Uitgaan op dinsdag april 20in .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel