Kogerhof koog aan de zaan

Wonen in Kogerhof fase betekent Wonen nabij de Zaan, met de achtertuin direct aan. De Locatie ligt in het hart van Koog aan de Zaan, nabij het Zuideind. Op deze centrale plek aan de Breedweer, vlakbij de Zaan, ontwikkelt en realiseert Van Braam-Minnesma stijlvolle woningen.

Op de locatie aan de Breedweer -1 nabij de Westzijde in Koog aan de Zaan, wordt nieuwbouw gerealiseerd. De informatiemap is vanaf april bij ons op kantoor op te halen. Binnenkort in verkoop Kogerhof fase Koog aan de Zaan.


Hier kun je een verzoek doen om in te schrijven voor het Kogerhof fase Koog aan de Zaan. Bekijk op funda alle nieuwbouw huizen die verkocht zijn in Koog aan de Zaan. Bekijk huizen die te koop staan in Koog aan de Zaan op funda.


Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Koog aan de Zaan. Het adres van Vereniging van eigenaars Parkeerterrein Kogerhof te Koog aan . KOOG AAN DE ZAAN - Kogerhof Thijssen makelaardij start september in opdracht van Braam Minnesma met de verkoop het Kogerhof aan . Vanavond organiseert Babel het debat: 'Gaten' aan de Zaan in cafĂ© de Fabriek in .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel