Waarmee maak je toetsenbord schoon

Met deze handige tips weet je zeker dat jouw toetsenbord binnen no-time bacterie vrij is! Het toetsenbord krijg je schoon met een wattenstok met een vleugje ammonia. Pak een microdoekje en maak het gewoon vochtig onder de kraan en ga dan .

Als je nooit je toetsenbord schoonmaakt blijft het een broeinest voor. Bij een los toetsenbord kun je er even de stofzuiger overheen halen of de toetsjes er. Bij mij valt er dan een maaltijd uit waarmee je heel afrika kan voeden.


Zet je computer uit en maak de kabel van het toetsenbord los voordat je gaat schoonmaken.

Als je een USB-toetsenbord hebt kun je de kabel uit de computer . Uit onderzoek is gebleken dat een toetsenbord en muis een gigantische bron zijn van bacteriĆ«n. Het is daarom belangrijk dat u deze goed schoonmaakt. Tips om je toetsenbord schoon te krijgen. Een toetsenbord van computers zijn vaak viezer dan wc-brillen en zijn daarmee haarden van . Je zou er misschien niet bij stilstaan, maar je toetsenbord bevat waarschijnlijk nog meer . Droog schoonmaken gaat t beste, en idd met iets kleins als een.


Je hebt speciale klei waarmee je een toetsenbord veilig kan schoonmaken. Maak een foto of een tekening van het toetsenbord of zoek online op hoe de .

Toetsenbord Mac schoonmaken - Digisept 2011Vriendin niet zo hygiĆ«nisch, wat te doen? Relatiesmaart 2010Meer resultaten van forum. Je computer toetsenbord schoonmaken is belangrijker dan de meeste mensen denken. Het gemiddelde toetsenbord bezit namelijk meer .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel