Rolgordijn extra breed

De extra solide montagesteunen zijn van metaal en zijn voorzien van een kunststof afdekkap. Aan de onderkant van het rolgordijn bevindt zich een aluminium . U heeft een mooi huis met een mooie, grote raampartij.

Heerlijk om lekker veel daglicht binnen te krijgen . Wij maken je rolgordijnen graag voor je op maat. Stijlvolle raamdecoratie die ook als zonwering en extra isolatie kan dienen. A-Kwaliteit Rolgordijnen met gratis verzending.

Let op: rolgordijnen vanaf 2cm bree zijn voorzien van zwaardere montagesteunen waarbij u het rolgordijn niet vastklikt, maar. Dit profiel zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid. Extra breed rolgordijn van Luxaflex! Laat u inspireren door de brede waaier van de Rolgordijnen op maat bij SUNDISCOUNT.


Rollos nach Maß für extra große Fenster bis 4cm Breite tot 460 . Rolgordijnen op maat gemaakt van Raambekledingdirekt, luxe afgewerkt met accessoires bijv. Werk het gordijn af met pure luxe, voeg extra gewicht en functionaliteit toe. Bij ons is het mogelijk tot meter brede rolgordijnen te bestellen.


Je wilt extra brede duorolgordijnen kopen als raamdecoratie en toch goedkoop uit zijn?

EU, de raamdecoratie partner waar . Zoek je transparante, semitransparante of verduisterende rolgordijnen op maat gemaakt tot 3cm breed? Kies zelf hoe je rolgordijn er uit gaat zien met mooie .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel