Knooppunt betekenis

SpellingCorrect gespeld: 'knooppunt' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de. Knooppunt (verkeer), een punt waar autoverkeerswegen bij elkaar komen of. Een knooppunt (Nederland en Vlaanderen) of verkeerswisselaar (Vlaanderen) is een kruispunt van wegen voor doorgaand gemotoriseerd verkeer, waarbij de .

Hieronder vind je betekenissen van het woord knooppunt. Je kunt ook zelf een definitie van knooppunt . Betekenis van 'knooppunt' inclusief synoniemen en voorbeeldzinnen. Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden.

Je hebt gezocht op het woord: knooppunt. Een knooppunt is een kruising van twee stroomwegen waartussen ongelijkvloerse uitwisseling mogelijk is. OVnet geeft de betekenis en definitie van Knooppunt op Ensie.


Nederlandse Spoorwegen geeft de betekenis en definitie van Knooppunt op Ensie.

Dit is een knooppunt in een internationaal netwerk van verkeers- en. Het begrip multinationale onderneming (M.N.O.) heeft dezelfde betekenis. Met het Loket Knooppunten helpt het College van Rijksadviseurs (CRa).


Beknopte schets van de economische waarde van de mainports. De cijfers voor de economische betekenis van de mainport Schiphol in bovenstaande tabel zijn. Hierbij wordt gekeken naar de aanwezige lokale energie, de kwalitatieve opgave én naar de strategische betekenis van het knooppunt in het vervoersnetwerk.


In de Vierde nota werd de status van knooppunt verleend aan kansrijke steden. Eindhoven van nationale betekenis, het kan niet op - Leeuwarden, Zwolle, . De ontwikkeling van het NORA-onderwerp Knooppunten is in de. Door gebruik te maken van knooppunten kunnen organisaties zich meer . Ligging en uitspraak verklaren de betekenis van de naam.


Uit bronnen rond het huis sijpelt het water dat de vijver rond het huis vult. De selectie heeft plaatsgevonden op basis van verschillende criteria waaronder de strategische betekenis van het knooppunt in het . Eveneens op het knooppunt: verwijzing naar de volgende knooppunten (afb. 2);.


Translation and Meaning of knooppunt, Definition of knooppunt in Almaany Online Dictionary of English-Dutch.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel