Hyundai ioniq prijslijst

Hyundai IONIQ - Prijslijst per januari 2017. De Hyundai IONIQ Hybrid is er vanaf 21. De prijs van de IONIQ Electric volgt later en staat vanaf .

Hanna Verboom neemt jou mee in de nieuwe Hyundai IONIQ. Eerder presenteerde Hyundai al de vanafprijs van zijn tot op heden meest innovatieve model: de Ioniq. Vandaag weten we ook wat er voor de . Met de Ioniq heeft Hyundai de eerste auto in handen die naast als reguliere Hybrid ook als Plug-inhybride en als volledige EV beschikbaar .

Hyundai Nederland heeft vrijgegeven welke bedragen het ontvangen wil voor de Ioniq Electric, de volledig elektrische versie van de . Eerder al maakte Hyundai de vanafprijs van de Ioniq Hybrid bekend: 21. Nu volgen de overige uitvoeringen en de bijbehorende . Alles over de Hyundai IONIQ Plug-in. Vergelijk prijs, bijtelling, leasetarief, actieradius en het werkelijke verbruik van iedere elektrische auto. Alles over de Hyundai IONIQ Electric.


Hyundai heeft nu ook de prijs van de volledig elektrische Hyundai Ioniq Electric bekendgemaakt. En die is een stuk hoger dan de eerder .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel