Nappaleer auto

De auto industrie toetst haar leer erg nauwkeurig. Een fijn Nappaleer die slechts een zeer lichte minimale finish behandeling ondergaan heeft. Heb zelf mijn auto geheel met echt leer gestoffeer dat heeft voor mij toch.

Bij Mercedes kan je ook Nappa-leer bestellen, dat is echt leer. Voor onze lederen auto-interieurs maken wij gebruik van zestien verschillende kleuren buffalino en nappaleer. Onze topkwaliteit leersoorten kunnen wij . Even right at the beginning of car manufacture, leather was used to make seat covers and interiors for vehicles.

Car interiors made entirely or even partly from . Ik heb een een auto gekocht met leren stoelen Nappa leer, deze heeft stoelventilatie hoe kan ik het beste dit leer schoonmaken en . Plantaardig gelooid nappaleer is normaalgesproken niet doorgeverfd; deze is aan de rugzijde natuurbruin. Het voordeel van nappaleer is dat het erg goed . Leer is wat moeilijker, maar dat scheelt echt geen uur op een hele auto. Bij een bankstel zit in de prijs ook nog een houten romp, schuim . Natuurlijk nerfleer, geen chemische behandelingen toegepast.


Nappaleer wordt gelooid zonder chroom en bevat geen verfstoffen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel