Jemako droogdoek ramen

JEMAKO raamdoeken, raamsets voor streeploos ramen wassen. Met de JEMAKO profidoek (nat) wast u de ramen en met de JEMAKO droogdoek maakt u de . Het raam inclusief kozijn schoonmaken.

Met de droogdoek (wafelstructuur) nadrogen. De bekendste en ook beroemdste JEMAKO producten zijn de speciale schoonmaakdoek en droogdoek. U wast met deze doekenset uw ramen en kozijnen . De JEMAKO Profidoek en JEMAKO Droogdoek zijn overal in de huishouding te gebruiken.

Ze worden ook wel de JEMAKO raamdoeken genoem want daar . Ik heb een ontzettende hekel aan ramen lappen. En als je met die wafeldoek(droogdoek) een rondje langs de kranen in huis doet, is het net . Wil jij het geheim weten van streeploze ramen? Je hebt dan in je pakket handschoen, reinigingsdoek en droogdoek.


Set jemako raamdoeken met profidoek (40x45) droogdoek (60x45) nu voor €2(verzending is gratis) . Er blijven vaak strepen achter na het ramen lappen. De droogdoek van Jemako heeft een wafelstructuur en bevat microvezels.

Even nadrogen met de droogdoek en de ramen zijn streeploos schoon. Hierin zit reinigingshandschoen groene vezel , profidoek en droogdoek. Droogdoek JEMAKO samen met de profidoek, de bekende raamdoeken. Ideaal ook voor keuken, badkamer en spiegels.


Droogdoek JEMAKO, samen met de profidoek, de bekende raamdoeken. Snel en simpel schoon en droog voor keuken, badkamer en ramen enz. Ik ben op zoek naar zo'n schoonmaakdoek speciaal voor de ramen en.


Jemako ook fijner, gebruik die van de Action nu als droogdoek voor . Ramen poetsenokt 2015Schone ramen(streeploos)april 2011Meer resultaten van forum. Mocht je echt hele vieze ramen hebben gebruik dan een beetje . Als ik een thuispresentatie geef zit er regelmatig iemand bij die JEMAKO al kent, hartstikke leuk! Mijn ervaring met de jemako doeken spray is dat ze ontzettend fijn. De bekendste en ook beroemdste JEMAKO producten zijn de JEMAKO Profidoek en de JEMAKO Droogdoek. Ze worden ook wel de raamdoeken genoemd.


Bestel JEMAKO raamdoeken bij Francien Hazebroek - Officieel JEMAKO. JEMAKO raamdoeken: Hoe maak je de ramen schoon met de raamdoeken? Profidoek en daarna droog met een speciale droogdoek.


De Jemako profidoek en Jemako droogdoek worden door veel gebruikers ook wel. Logisch, want de doeken maken uw ramen perfect streeploos schoon.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel